EPDM tagfolie til havehuse

Ingen resultater blev fundet for filteret!
Kundebedømmelse 4 / 5 (1)

Køb EPDM tagfolie online

Vi tilbyder dig et stort udvalg af forskellige foliesæt i forskellige størrelser. Presenningerne lægges på carports, værktøjsskure eller havehuse med flade eller lukkede tage. Alle EPDM-tagdækningssæt indeholder den allerede skårne EPDM-folie samt det nødvendige klæbemiddel til tagfladen og tagpanelerne.

Hvad står EPDM for?

Tagbeklædning af EPDM, som står for ethylen-propylen-dien (monomer) gummi, er særligt egnet til at dække fladt og pent tage og sikrer, at din have skur eller carport er beskyttet mod regn, sne og hagl er.

Hvad er fordelene ved EPDM tagfolie?

EPDM-tagmembranen er kendetegnet ved sin høje rivestyrke og er særligt uigennemtrængelig for vand. Hvis du i lang tid vil beskytte dit havestald mod skadelige miljøpåvirkninger, skal du dække med sådan en EPDM-film. Fordi tagfolierne fremstillet af gummielastisk materiale holder i årtier (ifølge Süddeutscher Kunststoffzentrum (SKZ) 50 år), er særligt elastiske og ozonbestandige. Det er ikke overraskende, at de siden deres første brug i begyndelsen af 1960'erne i stigende grad har erstattet det klassiske tjære paptætningssystem til tagtætning.

Overblik over fordelene ved EPDM-tagfolie:

  • ozonresistent
  • UV-resistent
  • rodresistent
  • Meget elastisk: op til 500% strækbar
  • Temperaturstabilitet fra -45 ° C til 130 ° C
  • Tilpasser sig tagformen
  • Puder selv kraftig regn godt: støjsvag
  • letvægt
  • Lang levetid uden ekstra beskyttelse
  • Også velegnet som base for grønne tage


Hvilke størrelser tilbydes til EPDM-tagmembraner, og hvordan måler jeg den størrelse, der passer til mig?

Vi tilbyder EPDM tagfolie i sæt med forskellige presenningsstørrelser, fra en filmstørrelse på 3,05 m x 2,50 m til en presenningsstørrelse på 7,62 m x 9,50 m. Sættene indeholder også det nødvendige klæbemiddel (vandbaseret overfladeklæbemiddel og opløsningsmiddelbaseret frontpladeklæbemiddel) til installation af filmen på havehustaget. Fordi EPDM-folien består af et skåret stykke, garanteres en pålidelig forsegling, og der er ingen limpunkter, der muligvis kan lade væsker komme igennem.
Du kan bruge denne formel til at beregne, hvilken filmstørrelse du har brug for til din havehave eller carporttak:

Mål på væg eller stolpe
+ tagudhængets størrelse x 2
+ 15-20 cm panelhøjde x 2
= ønsket filmstørrelse

Kan jeg også grønne EPDM-presenningen?

Ja! Det grønne flade tag er et specielt blikfang. Med installationen af EPDM-tagmembranen har du allerede lagt grundstenen, fordi EPDM-membranerne er den ideelle base for et grønt tag. Takket være modstanden mod rødder kan du undlade at lægge en anden rodbeskyttelsesfilm. Til den professionelle installation af det grønne tag er et ark EPDM-folie også egnet, hvorpå geo-fleece er placeret, som igen er dækket med en anden EPDM-folie på 1 mm.