Terrasseoverdækning af aluminium

Kundebedømmelse 5 / 5 (2)

Vi tilbyder dig en bred vifte af tagdækning og design under de bedste forhold.

Terrasseoverdækning i aluminium

Aluminium er et glimrende alternativ til trædækning. Selvom det kun har en tredjedel af densiteten af ​​stål og derfor er ekstremt let, er aluminium hovedsageligt præget af sin høje stabilitet. Vind og vejr kan ikke skade aluminiumet, og terrassen vil give dig glæde i lang tid. En af grundene til, at vores kunder elsker aluminium så meget, er at det passer godt til moderne arkitektur. Ovenpå denne terrassestruktur, er der normalt også polykarbonat af høj kvalitet i form af tagpaneler eller ægte glas.

Aluminium: let som en fjer og vejrbestandig

Af de metaller der findes i jorden over tid, er aluminium den mest almindelige og sammen med stål den mest anvendte i industrien. Selv i konkurrence med andre naturlige elementer er aluminium det næstmest forekommende element i jorden efter ilt og silicium. Det er også meget let at genbruge, så det er meget mere økologisk end plastik og vil fortsat være tilgængeligt i fremtiden. Selv i rå tilstand reagerer aluminium næppe med luft eller vand, hvilket gør det til et ideelt materiale til udendørs bygninger. I modsætning til træ behøver det ikke at blive beskyttet mod svamp eller ormeangreb. Samtidig kan fugt ikke beskadige aluminiumet, fordi det ikke ruster. Med dette materiale ser din terrasse derfor godt ud, selv efter mange år.

Oversigt over aluminiums egenskaber

  • Meget let og fleksibel - individuelle justeringer er også mulige

  • Vejrbestandigt og rustfast - lavere omkostninger i det lange løb

  • Genanvendeligt og bæredygtigt

  • Ingen efterbehandling nødvendig

I modsætning til træ skal du kun beregne engangsudgifterne til konstruktionen af aluminiumsterrassen, fordi der ikke er nogen vedligeholdelsesomkostninger. Det er ikke nødvendigt at male eller forsegle materialet. Afhængigt af vejrforholdene kan det dog være nødvendigt med forsegle det med gips. Især taget skal rengøres regelmæssigt. Dette er dog også muligt med mildt sæbevand uden brug af dyre specialmidler.

Selvom det ikke er nødvendigt, er det stadig muligt at male aluminium. Dette gøres i et system af to skift. Det rene, fedtfrie aluminium skal først skrubbes med sandpapir og derefter påføres et klæbestof. Den ønskede topbelægning kan kun påføres efter tørring. På denne måde kan du designe din aluminiumsterrasse farverigt og tilpasse den visuelt til haven og huset.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?