Weka

WEKA - tysk traditionel virksomhed fra Mecklenburg-Vorpommern

WEKA er en traditionel tysk virksomhed med hovedsæde i Mecklenburg-Vorpommern, som fokuserer på forædling af nordisk træ. Den forarbejder kun naturligt træ fra de kolde, nordiske områder i Skandinavien, som har smalle årringe. Disse har selvregulerende isolerende egenskaber og massiv stabilitet. Virksomheden tror så meget på sine egne produkter, at den giver alle kunder en 5-årig garanti.

Kvalificerede medarbejdere og frivillige TÜV-test

WEKA fokuserer ikke kun på kvalitet, når vi vælger vores træ. 95 % af de ansatte i produktionen er kvalificerede faglærte arbejdere (håndværkere, tømrere, snedkere, murere, låsesmede og malere) og holder virksomhedens selvvalgte standarder højt. Ingeniører og designere arbejder også altid med den højeste præcision og kender deres materialer så godt, at kun velkonstruerede produkter bliver realiseret. For at sikre, at kravene til produkterne og til virksomheden altid er kontinuerlige for kunderne, gennemgår WEKA regelmæssigt frivillige TÜV-tests.

Bæredygtighed og miljøbeskyttelse

Bæredygtighed og miljøbeskyttelse er meget vigtige for vores producent WEKA. Derfor bruger han så meget som muligt af råmaterialet naturtræ ved hjælp af moderne udstyr og teknologier, så der til sidst kun er små restmængder tilbage. De bruges internt som brændstof til varmesystemerne. Restprodukter, som ikke er træ, indgår i affaldshåndteringsprocessen, hvor de sorteres efter affaldstype. Desuden bruger WEKA hovedsagelig træ som emballagemateriale og kun i undtagelsestilfælde PE-folie. De kataloger, der følger med produkterne, er også trykt på klorfrit bleget papir.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?