Infrarøde kabiner

Kundebedømmelse 5 / 5 (1)

Hvorfor købe en infrarød kabine?

Hvis du bruger en infrarød kabine fra tid til anden, vil det have en gavnlig effekt på dit helbred. Fordelene er sammenlignelige med fordelene ved en sauna. Desuden har infrarøde kabiner også en terapeutisk effekt på visse sygdomme. Da der findes vores gunstige infrarøde kabiner allerede fra en størrelse på 1 m², kan en varmekabine opstilles uden langt også på meget lille plads. Med din egen varmekabine er du desuden uafhængig af offentlige udbydere og kan slappe af i fred.

Was ist Infrarotstrahlung?

Den såkaldte IR-stråling kaldes også varmestråling og er en del af den optiske stråling. Den vigtigste kilde til denne naturlige stråling er sollyset. Den infrarøde stråling udgør ca. 50 % af den stråling, der rammer jorden. Strålingen blev første gang opdaget i 1800 af astronomen William Herschel, som adskilte sollyset i dets spektrale dele med et prisme og opdagede en ikke-synlig, men varmende stråling ud over det røde, dvs. langbølgede område af det synlige lys.

Infrarotkabine oder Sauna? Wo ist der Unterschied?

Både varmekabiner med infrarød stråling og saunaer kaldes svedkabiner. Forskellen mellem infrarøde kabiner og saunaer er i bund og grund, hvordan de fungerer:

En sauna kan bruge et varmeapparat til at opvarme den omgivende luft til temperaturer på op til over 80 grader Celsius. Disse temperaturer overføres derefter via luften til den besøgende i saunaen. Dette resulterer i en stærk varmefornemmelse på hudens overflade, men kroppens kernetemperatur stiger kun lidt.

En infrarød kabine derimod drives med overfladevarmeelementer og kan nå op på temperaturer på op til 60 grader Celsius. Her opvarmes den omgivende luft dog ikke - som i saunaen - men varmekabinen arbejder med den såkaldte strålingseffekt: Varmen udvikles først, når den infrarøde stråling rammer menneskekroppen. Dette skaber dybdevarme, som udvikles ved at langbølget infrarød stråling reagerer med hudens overflade. I modsætning til i saunaen er der ikke nogen opgødning i varmekabinerne, og i mange infrarøde kabiner er der kun plads til at sidde. I vores sortiment finder du dog også infrarøde kabiner, hvor du kan ligge ned!

Welche Strahler für die Infrarotkabine?

Infrarød stråling er opdelt i tre stråleområder: A, B og C. Til moderne varmekabiner anvendes kun radiatorer med et strålingsområde fra B til C. Områderne adskiller sig fra hinanden ved deres bølgelængde og indtrængningsdybde. Den kortbølgede A-stråling anvendes kun som terapi under nøje lægelig overvågning, da den ikke opfattes af kroppen som varme og derfor kan føre til alvorlige forbrændinger.

7 grunde til at vælge en infrarød kabine

  1. Infrarød kabine fremmer sundheden
  2. Infrarød kabine tolereres af unge og gamle
  3. Infrarød kabine er nem at opsætte
  4. Infrarøde kabiner er kompakt designet og sparer plads
  5. Infrarød kabine kan opstilles næsten overalt
  6. Infrarød kabine behøver kun én stikkontakt for at være klar til brug
  7. Økonomisk drift af en infrarød kabine

Du kan læse mere om dette i vores artikel i vores magasin om fordele og ulemper ved en infrarød kabine.

Levering og installation af infrarøde kabiner

På grund af deres kompakte størrelse er det let at finde et passende sted at installere en varmekabine. Du kan enten få os til at levere en færdig kabine, inklusive montering, eller købe et sæt infrarøde kabiner og selv samle det. Med spørgsmål til vores varmekabiner eller skift af en monteringsservice hjælper vi dig gerne mandag til fredag fra 8 til 20 og lørdag og søndag fra 8 til 18 på telefonnummeret 040-5379978-50 eller til enhver tid via Mailanfrage over vores formular til yderligere kontakt.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?