Saunaovne

Køb af en saunaovn: Hvad er de mest populære designs?

De mest populære saunaovne er brændeovne og elektriske saunaovne. Bio-saunaovnen bliver også mere og mere populær, da den kombinerer varmen fra en finsk sauna med fugtigheden fra et dampbad. I vores online shop finder du mange tilbud på de forskellige modeller.

Hvordan beregner jeg saunaovnens effekt?

Som tommelfingerregel for effekten af en saunaovn gælder følgende: Der kræves en effekt på 1 kilowatt pr. kubikmeter rumvolumen, hvis saunaen er godt isoleret. Hvis saunaen ikke er isoleret, gælder følgende: Der skal tilføres ca. 1,2-1,5 kilowatt pr. kubikmeter volumen. Generelt skal det nævnes, at effekten af et varmeapparat til en havesauna skal være højere end effekten af et varmeapparat til en indendørs sauna.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige saunaovn?

Hvis du har spørgsmål om vores saunaovne, hører vi gerne fra dig: Du kan kontakte os mandag til fredag fra 8 til 20 og lørdag og søndag fra 8 til 18 på telefon 040 76122122122 eller til enhver tid via vores kontaktformular. Vi ser frem til din henvendelse!

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?