Karibu

Karibu - tysk traditionel virksomhed med hovedsæde i Bremen

Karibu har produceret træ fra Europas skove i Bremen i over 20 år. Med tiden er den oprindeligt lille virksomhed blevet den største producent af havehuse og saunaer af høj kvalitet i Tyskland. Hvert år fremstilles der over 80.000 havehuse, saunaer som f.eks. indendørs saunaer og saunahuse til haven, carporte, pavilloner, tage og meget mere.

Made in Germany - fra idé til produktion

Karibu-træet til produktionen kommer fra Nordeuropa, fordi de lange og kolde vintre dér giver særligt hårdt grantræ. På grund af råmaterialet af høj kvalitet og de ansattes mangeårige erfaring står Karibu 100 % bag sine produkter og yder 5 års garanti på sine træprodukter. Desuden arbejder virksomheden konstant på at forbedre sig selv og sine produkter, udvikle nye produkter og dermed fortsat opfylde kundernes ønsker i fremtiden. 

Succes, engagement og bæredygtighed

I 2016 udvidede Karibu og producerer nu ud over i Bremen også i Klosterfelde i Brandenburg. Disse to steder sikrer sammen med ingeniører, træmekanikere, tømrere, service og salg kvaliteten og succesen af den traditionelle virksomhed. 

For at kunne leve op til dette i fremtiden gennemfører Karibu regelmæssigt frivillige TÜV-tests af sine produkter. Desuden samler medarbejderne tilfældigt de nyproducerede havehuse i fabrikshallerne for at sikre en ensartet produktkvalitet. Karibu har også forpligtet sig til bæredygtig produktion. Virksomheden har f.eks. genplantet en skov i den sydlige Harz-region, der er hjemsted for over 100.000 bier på virksomhedens område i Bremen og driver dette område på 100 % grøn elektricitet. 

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?