Kundebedømmelse 4.7 / 5 (9)

En trægarage til din bil!

Trægarager er et godt alternativ til den konventionelle færdiglavede betongarage. Trægaragen installeres hurtigt og er billigere end en normal garage. Overbevis dig selv med det brede udvalg og de lækre priser på vores trægarager!

Foruden mange en-familiehuse, har Tyskland den populære og billige carport, som er åben har mulgiehd for at blive dækket når som helst på året, om natten eller hele ferien. Hvad er den rigtige bolig til dit køretøj - Carport eller trægarage?

Fordele ved en trægarage:

 • En trægarage giver dig muligheden for at låse din bil inde i garage,n og dermed bedre beskytte den mod vejret og andre påvirkninger udefra.

 • Forsikringsselskaber belønner trægarager med lavere priser og giver bilen en længere levetid.

 • En trægarage kan også bruges til sikkert at opbevare vinterdæk eller andre genstande.
  Vores trægarager fås også i kombination med en carport og tilbyder dermed behagelig plads til to køretøjer.

 • Opførelsen af ​​en trægarage er meget billigere og normalt mindre kompliceret end opførelsen af ​​en betongarage.

Hvis du endnu ikke er sikker på, om du vil bygge en trægarage eller en carport til din bil, finder du nyttige beslutningsværktøjer til spørgsmålet i vores rådgiver under: Carport trægarage

Inden du køber en færdiglavet garage af træ, er det værd at overveje bla.:

 • Find ud af, om du har brug for en yderligere byggetilladelse.

 • Overvej nøjagtigt, hvor din trægarage skal være, og til hvilke formål den skal eller kan bruges, udover at parkere bilen.

 • Kontroller, om alle krav til et sikkert sted til din nye trægarage er opfyldt. Hvor er gulvet?

 • Skal der bygges en ny indkørsel eller oprettes et stabilt fundament?

 • Spørg dit forsikringsselskab om præmisserne, hvis du fremover parkerer din bil i en trægarage.

På denne måde kan du beregne omkostninger og tiden bedre, og der er ingen uventede overraskelser. Hvis du selv vil bygge din trægarage, vil de praktiske trinvise bygningsinstruktioner til vores trægarage helt sikkert hjælpe dig med at få et første indtryk af konstruktionen.

Bør jeg købe en trægarage til en eller to biler?

Hvad skal du gøre, hvis du vil dele trægaragen med din nabo, eller hvis en anden bil skal indkvarteres? Intet problem, for vores trægarager fås i forskellige versioner til en eller to biler. Uanset om det er en trægarage med et fladt tag eller en facade, en simpel trægarage til cykler eller en dobbelt garage med en garageport, vil du helt sikkert finde den rigtige præfabrikerede garage hos os. Især hvis du er i tvivl om, hvorvidt et andet køretøj nogensinde skal indkvarteres, er vores træ-carportskombination et godt valg til sikkert at opbevare dine køretøjer.

Praktisk: trægarage til bil, cykel og meget mere!

I din trægarage kan du opbevare din bil, tilbehør, cykler og mange andre ting. Fra plæneklipper til skiboks, fra tagbøjler til jolle - hvis trægaragen er stor nok, tilbyder den ekstra nyttig lagerplads, som kan være lidt større afhængigt af taget. Selvfølgelig kan trægaragerne også bruges til andre formål: at møblere en mandehule, skabe en have i den eller opbevare dit brænde er blot et par eksempler.

Kan trægaragen tilpasses boligbygningen?

Træ er ikke kun et meget tålmodigt materiale, det kan også let tilpasses miljøets farve. Du kan selv vælge farven på din trægarage, selv et flerfarvet look er ikke noget problem. Selv vinduet i en færdiglavet trægarage kan tilpasses til hovedbygningens arkitektoniske stil. Raams ægte glas kan være klart eller mat og kan tones med en speciel folie.

Ønsker du mere information om vores trægarager?

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål om vores trægarageer, kan du kontakte os når som helst på e-mailen: support@have-og-hus.dk

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?