Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Forbrugerne har en 14 dages ret til fortrydelse.

Annulering

Du har ret til at annullere denne kontrakt indenfor 14 dage uden at give nogen grund.

Annulleringsperioden er 14 dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, der er afgivet af dig og som ikke er luftfartsselskabet, overtog de sidste varer.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os (Have og Hus af A-Z Gartenhaus GmbH, Bahrenfelder Chaussee 49, 22761 Hamburg) ved hjælp af en tydelig erklæring (f.eks. et brev eller en e-mail sendt med posten) om din beslutning om at fortryde denne aftale. Kontakt os venligst per email: support@have-og-hus.dk

For at overholde annulleringsfristen er det nok at du sender din meddelelse ang. udøvelse af din fortrydelsesret, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Der er ingen fortrydelsesret i følgende tilfælder:

Medmindre parterne har aftalt andet, gælder fortrydelsesretten ikke for følgende kontrakter:
Kontrakter om levering af varer, der ikke er præfabrikerede og allerede sendt til produktion, hvor et individuelt valg eller en bestemmelse foretaget af forbrugeren er afgørende for produktet, eller hvor produktet klart er skræddersyet efter forbrugerens personlige behov.

Konsekvenser af tilbagetrækningen:

Hvis du opsiger kontrakten, tilbagetaler vi de betalinger, som vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostningerne (med undtagelse af de ekstraomkostninger, der er resultatet af at vælge en anden type levering end den billigste standardlevering, som vi tilbyder) Tilbagebetalingen sker straks, dog maksimalt indenfor 14 dage efter vi modtog underretning om din annullering af kontrakten. Til denne tilbagebetaling bruger vi de samme betalingsmidler, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt var aftalt med dig; I intet tilfælde vil du blive opkrævet gebyrer for denne tilbagebetaling. Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har modtaget de tilbagesendte varer, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har sendt varerne tilbage, alt efter hvad der kommer tidligst.

Så snart du har erklæret din annullering skriftligt, informerer vi dig straks om den adresse, som varerne kan returneres til. Varerne skal derefter returneres straks og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dag, hvor du informerede os om annulleringen af ​​kontrakten. Fristen overholdes, hvis du påbeviser forsendelse af varerne inden fjorten dage er udløbet. Du bærer de direkte omkostninger ved returnering af varerne. Du skal dog betale for ethvert værditab på varerne, hvis dette værditab skyldes håndtering af varerne, der ikke er nødvendigt for at kontrollere varens type, egenskaber og funktionalitet.

Tilbagetrækningsformularen

Hvis du vil opsige kontrakten, skal du udfylde følgende formular og sende den tilbage. Til tilbagetrækningsformularen

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?