Havehuse med terrasse

Kundebedømmelse 5 / 5 (1)

Havehuse med terrasse der udvider området

Et havehus med en terrasse, er en berigelse for ethvert hjem. Hvis du ikke kun vil bruge dit havehus, med en vægtykkelse på 28 mm, som en hobby eller som lagerplads, giver den ekstra terrasse dig mere plads til frihed og afslapning. Bygningsomkostningerne holdes inden for grænserne: Overfladen skal under alle omstændigheder være klar til opførelsen af ​​havehuset - pladsen til terrassen bliver næsten skabt af sig selv. Hvorvidt terrasseområdet er begrænset til sommerhusets gulvareal, eller om det udvides yderligere afhænger af de individuelle krav og de respektive rumforhold. Et havehus med en terrasse fra Have og Hus-serien vil under alle omstændigheder opfylde alle de nødvendige krav.

Individuelt design af tagfladen

De åbne rum integreret i et havehuse med terrasse er altid tildækket og kan derfor nemt benyttes, selv i dårligt vejr. Som med ethvert andet havehus inkluderer leveringsomfanget alle dele, der er nødvendige for den konstruktionen af huset, lige fra fundamenttømmer til tagbjælker. Om terrassen er dækket af natursten, stenplader eller træ er blot et spørgsmål om smag, ligesom beslutningen om om sommerhuset med terrasse skal have gaveltag eller et fladt tag. Imidlertid kan terrassens design påvirke byggepladsens forberedelsesgrad. Under alle omstændigheder tilrådes det at anvende et grundlag af grus eller knust sten, efter bunden er bygget, og inden den egentlige terrassekonstruktion er lagt.

Omfattende dimensioner

Det åbne rum ved sommerhuse med terrasse kan designes som åben plan eller kan afgrænses med passende træhegn - afhængigt af sættet er de nødvendige materialer til hegnkonstruktionen samt de nødvendige dækplader allerede inkluderet i leveringspakken. Tilbudet på Have og hus inkluderer ikke kun havehuse med gulvarealer op til 30 kvadratmeter. Fordelingen af ​​rummet mellem det faktiske havehus og det overdækkede terrasseområde er også variabelt, så praktisk talt alle ideer kan realiseres.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?