Kundebedømmelse 5 / 5 (4)

Køb billige drivhuse online - stort & småt!

For hobbygartnere, der ikke vil vente på sommeren: I vores termisk isolerede drivhuse vokser dine yndlingsgrøntsager og frugter selv ved lave temperaturer. Har du ikke så meget plads? Bare rolig: vores kompakte drivhuse passer ind i enhver have - og tilbyder altid plads nok til dit personlige dyrkningsprojekt!

Vil du stadig spise dine egne tomater og radiser om vinteren? Vil du ikke bare dufte duften af dine yndlingsblomster om sommeren? Det er, hvad vores drivhuse er beregnet til - og det kommer i enhver størrelse og til ethvert budget. Fra det kompakte Terrando drivhus Firenze med et grundareal på kun 2,3m til det rummelige drivhus Zeus med næsten 15m 2 grundmål vi er garanteret at have det rigtige til din have.

Alle vores drivhuse lever op til de højeste kvalitetsstandarder til en overkommelig pris:

 • Dobbeltvæggede paneler lavet af polycarbonat
 • Stabil rammestruktur lavet af rustfast aluminium
 • Fremragende varmeisolering
 • Pålidelig beskyttelse mod skadelig UV-stråling
 • Nem montering

Din have skal tilbyde plads nok til dit planlagte drivhus. Dybest set anbefales et grønt område på mindst 5 m2 til et drivhus. Afhængigt af om du vil opvarme dit drivhus eller foretrækker et koldt hus (uden opvarmning), er forskellige typer af drivhuse mulige. Der er mange størrelser der kan sættes op i, så godt som, enhver have. Hos os har du valget mellem

 • Klassiske drivhuse
 • Magre drivhuse
 • Hævede bede
 • samt kombinationer af drivhuse og havehuse.


Hvis du kun har meget begrænset plads, er små, skæve drivhuse som vores Ida 900 ideal med et grundmål på 0,9 m 2 perfekt. Hvis du har mere plads end nok, kan du nemt kombinere dit drivhus med et havehus - vores have-og drivhus kombinerer fordelene ved begge huse.

Ideelt set skal du vælge placeringen af dit drivhus efter følgende grundlæggende kriterier:

 • Den planlagte placering vil blive oplyst af solen
 • Ingen tæt vegetation eller anden vegetation i umiddelbar nærhed
 • Tilstrækkelig plads til ejendomsgrænsen
 • Kan nemt nås hvor som helst


Hvis det er muligt, skal du orientere dit drivhus mod syd på grund af solens gang. Så det får nok lys. En nord-syd-orientering er f.eks. Velegnet til et koldt hus, mens en øst-vest-orientering er mere passende til et varmet drivhus. Sørg også for, at dit drivhus er så beskyttet mod vinden som muligt, og husk at solen er lidt lavere om vinteren og foråret. Lyset absorberes hovedsageligt gennem drivhusets sideflader. Tagområderne belyses længere om sommeren og efteråret. Du kan finde flere nyttige tip til opsætning af dit drivhus i vores tjekliste til drivhusplanlægning . 

Hvornår skal jeg plante i mit drivhus?

Du kan plante planter i dit drivhus hele året rundt. Afhængigt af om dit drivhus er opvarmet eller ej, er det meget vigtigt at være opmærksom på egenskaberne ved grøntsagerne eller planterne. Om vinteren kan koldtolerante planter, der vokser hurtigt, plantes godt, om foråret kan du bruge resistente grøntsager, og fra maj skal du plante sorter, der har brug for meget varme. 

Har du spørgsmål om drivhuset?

Vi hjælper gerne! Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os på support@have-og-hus.dk. Hvis du allerede har besluttet dig for et drivhus, sender vi dit drømme drivhus gratis til dit hjem!

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?