Luk vinduet
Drivhuse & Co.

 

 

Ingen resultater blev fundet for filteret!
in ca. 14 Tagen geliefert
Drivhus Jacob
Drivhus Jacob

Fra 33.859,- kr
- 31
Efter mål
Drivhus Linda
Drivhus Linda

54.349,- kr
Fra 37.479,- kr
- 31
Efter mål
Drivhus Lian
Drivhus Lian

49.899,- kr
Fra 34.409,- kr
- 31
Drivhus med skråt til loft Elena
Drivhus med skråt til loft Elena

44.809,- kr
Fra 30.899,- kr
- 31
Drivhus Amalie
Drivhus Amalie

44.169,- kr
Fra 30.459,- kr
- 31
Drivhus Mathis
Drivhus Mathis

30.399,- kr
Fra 20.959,- kr

Køb billige drivhuse online - småt & stort!

For hobbygartnere, der ikke vil vente på sommeren: I vores termisk isolerede drivhuse vokser dine yndlingsgrøntsager og frugter selv ved lave temperaturer. Har du ikke så meget plads? Bare rolig: vores kompakte drivhuse passer ind i enhver have - og tilbyder altid plads nok til dit personlige dyrkningsprojekt!

Vil du stadig spise dine egne tomater og radiser om vinteren? Vil du ikke bare lugte duften af dine yndlingsblomster om sommeren? Det er, hvad vores drivhuse er beregnet til! Og det i enhver størrelse og for ethvert budget. Fra det kompakte Terrando drivhus Firenze fra et område på kun 2,3m mod den rummelige drivhus Zeus med næsten 15m 2 gulvplads vi er garanteret at have det rigtige for din have.

Alle vores drivhuse lever op til de højeste kvalitetsstandarder til en overkommelig pris:

 • Dobbeltvæggede paneler lavet af polycarbonat
 • Stabil rammestruktur lavet af rustfast aluminium
 • Fremragende varmeisolering
 • Pålidelig beskyttelse mod skadelig UV-stråling
 • Nem montering

Din have skal tilbyde plads nok til dit planlagte drivhus. Dybest set anbefales et grønt område på mindst 5 m 2 til et drivhus. Afhængigt af om du vil opvarme dit varme dit drivhus eller foretrækker et koldt hus (uden opvarmning) , forskellige typer af drivhus er mulige og størrelser kan sættes op, så godt som i enhver have. Hos os har du valget mellem

 • klassiske drivhuse,
 • Magre drivhuse,
 • Hævede senge,
 • samt kombinationer af drivhuse og havehuse.


Hvis du kun har meget begrænset plads, er små skæve drivhuse som vores Ida 900 ideal et areal på 0,9 m 2 . Hvis du har mere plads end nok, kan du nemt kombinere dit drivhus med et havehus - vores Have og drivhus kombinerer fordelene ved begge huse.

Ideelt set skal du vælge placeringen af dit havehus efter følgende grundlæggende kriterier:

 • Den planlagte placering vil blive oplyst af solen
 • Ingen tæt vegetation eller anden vegetation i umiddelbar nærhed
 • Tilstrækkelig plads til ejendomsgrænsen
 • Kan nemt nås hvor som helst


Hvis det er muligt, skal du orientere dit drivhus mod syd på grund af solens gang. Så det får nok lys. En nord-syd-orientering er f.eks. Velegnet til et koldt hus, med en øst-vest-orientering er et drivhus noget mere passende. Sørg også for, at dit drivhus er så beskyttet mod vinden som muligt, og at solen er lidt lavere om vinteren og foråret. Lyset absorberes derefter hovedsageligt gennem drivhusets sideflader. Tagområderne belyses derefter længere om sommeren og efteråret. Du kan finde flere nyttige tip til opsætning af dit drivhus i vores Tjekliste til drivhusplanlægning . 

Hvornår skal jeg plante mit drivhus?

Du kan plante planter i dit drivhus hele året rundt. Afhængigt af om dit drivhus er opvarmet eller ej, er det meget vigtigt at være opmærksom på egenskaberne ved grøntsager eller planter. Om vinteren kan koldtolerante planter, der vokser hurtigt, plantes godt, om foråret kan du bruge resistente grøntsager, og fra maj skal du plante sorter, der har brug for meget varme. 

Har du spørgsmål om drivhuset?

Vi hjælper gerne! Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os på support@have-og-hus.dk. Og hvis du allerede har besluttet dig for et drivhus, sender vi dit drømme drivhus gratis til dit hjem!