Store bjælkehuse

Kundebedømmelse 4.75 / 5 (21)

Bjælkehytte som lejlighed eller sommerhus?

Andelen af ​​træbygninger i Tyskland stiger konstant. Træhuse er især populære på grund af det behagelige klima skabt af nåleskoven. Den subtile duft af træet flyder gennem opholds- og soveområderne og skaber en unik atmosfære. bjælkehytten har evnen til i høj grad at regulere temperaturen selv, fordi træet reagerer ved at afbalancere de fremherskende udvendige og indvendige temperaturer. En bjælkehytte har et lavt støvindhold, hvilket er en stor fordel, især for allergikere. Derfor er bjælkehytter velegnet, både som feriehus og som bolig.

Hvilken vægtykkelse skal en bjælkehytte have?

Hvis du vil bruge din bjælkehytte som et weekendhus eller som et privat hus, skal du vælge en vægtykkelse på mindst 55 mm. Vores bjælkehytter fås i forskellige vægtykkelser, op til mere end 90 mm. Til enkelte havehuse eller værktøjsskure er en vægtykkelse på 28 og 44 mm tilstrækkelig. I vores online butik finder du også andre interessante tilbud på huse 28mm | Moderne havehuse | havepavilloner.

Der er bjælkehytter næsten over hele verden, de er blandt de ældste bygninger i verden. bjælkehytternes arkitektoniske stil adskiller sig imidlertid fra region til region. I de mere sydlige dele af Europa er bjælkehytten ofte bygget i stil med en schweizisk hytte, mens resten af ​​kontinentet følger den spanske bjælkehyttes stil, med en lille overdækket veranda og lidt fladere facader.

Kvaliteten af ​​bjælkehytter i dag er uforligneligt bedre end for få år siden, fordi moderne produktionsteknikker og en perfekt forsegling gør bjælkehytter til en reel konkurrent for sten- eller betonbygninger.

Kan man bo i en bjælkehytte?

I dag er en bjælkehytte meget mere end bare et stilfuldt weekend- eller sommer-hus. De store og rummelige træhuse kan omdannes til rigtige lejligheder og tjene som komfortable permanente hjem hele året rundt. Bjælkehytter tilbyder en god plads og med deres størrelse på op til 9x9 meter kan de bruges som et hjem. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige bjælkehytter i forskellige vægtykkelser og størrelser.

Hvorfor bruge en bjælkehytte som et weekendhjem?

Bjælkehytter er blandt de største modeller af havehuse. De tilbyder massere af plads, og den arkitektoniske finesse spænder fra den legende romer i et Schwarzwald-hus til den puristiske aura af moderne bygninger. De giver således de ideelle betingelser for et behageligt og individuelt havehus. Derfor er brugen af ​​bjælkehytter som weekend- eller sommer-huse generelt meget populær. Byg dine egne bjælkehuse på din ejendom, og lav et lille tilbagetog til en afslappende weekend eller ferie med familie og venner. Specialforhandlere som Have og hus fokuserer på den klassiske Log Cabin-konstruktionsmetode, som har været en tradition i århundreder - beriget med moderne materialer og teknisk udvikling. I vores onlinebutik finder du mange forskellige bjælkehytter til rimelige priser.

Byg din egen bjælkehytte eller få den bygget?

Vores træhytter leveres i et gør-det-selv-sæt, som du selv kan samle dem med. Med lidt dygtighed og et par hjælpere kan du også selv bygge din bjælkehytte. Vores praktiske samling forenkler også forsamlingen for dig. For større weekendhuse anbefales det dog at have bjælkehytten bygget af kvalificeret personale. Vi arrangerer gerne en professionel forsamling for dig.

For at holde dine bjælker lige så smukke som på den første dag, skal du vedligeholde træet med jævne mellemrum. For at sikre tilstrækkelig og langvarig beskyttelse af din bjælkehytte mod skimmel og insekter, skal du imprægnere træet til at starte med. Huset males derefter med ugennemsigtig maling eller glasur for at beskytte det mod fugt og UV-stråler. Hvor nøjagtigt du skal male dit bjælkehus, afhænger også af træets tilstand. For eksempel, er det allerede blevet imprægneret, eller er bjælkehytten lidt ældre, og skal den slibes på forhånd? I vores rådgiver finder du nyttige tips til den rigtige farvebehandling.

Tilbyder Have og hus skræddersyede bjælkehytter?

Vi i Have og hus skræddersyr gerne din fremtidige bjælkehytte til dig, sammen diskuterer vi dine individuelle ideer på forhånd og designer dit drømmehus. Uanset om du vil have din bjælkehytte helt eller delvist tilpasset, finder vi de bedste muligheder for en bjælkehytte i din have.

Vil hun vide mere? - Hvordan kan du nå os personligt

Vi hjælper dig gerne med åbne spørgsmål. Så vær velkommen til at kontakte os via email eller tlf.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?