Billige havehuse: vores særlige tilbud

Massivt træ, innovativt design og finish i høj kvalitet: det er ingredienserne til vores havehuse. Men hvad enten det er en standardmodel eller en havepavillon; behøver din tegnebog ikke at bekymre dig, du kan nemlig købe dine havehave fra os til lave priser.

SÆRLIGE KVALITETSTILBUD

Som kendt har kvalitet sin pris. Hvordan er det muligt, at solide sommerhuse af massivt træ er billige? Her afhænger det helt af, hvad der menes med billig. Hvis kvaliteten er god og til en sammenlignelig pris, er havehuset billigt. Du behøver ikke bruge enorme beløb på et massivt og holdbart havehus, fordi vi allerede tilbyder moderne havehuse til under 7500kr. Jo større overflade og jo mere ekstravagant design, jo højere er prisen selvfølgelig. Derfor finder du i vores onlinebutik et stort antal specialtilbud fra alle kategorier med rabatter på op til 50 procent. På denne måde kan du spare mange penge, selv på en sauna, grill eller bjælkehytte.

KAN MIT PRODUKT VÆRE BILLIGT OG TILBYDE KVALITET?

Et stort antal forbrugere afviser i dag mentaliteten "stinginess is cool". Det er godt, for hvis du vil købe et produkt af høj kvalitet, kan du ikke spare på alt. Dette betyder dog ikke, at billig er synonym for dårlig kvalitet. Vores havehuse er konstrueret af massivt træ og er meget holdbare. Ikke desto mindre kan vi tilbyde hele bredden af ​​havehusmodeller til passende priser. Dette gælder såvel de små værktøjsskure som de specielle designs og vores massive bjælkehytter. Dette er muligt, fordi vi som specialforhandler hos Have og hus har den nødvendige viden, og derfor ved hvordan vi kan producere bæredygtige havehuse af høj kvalitet til lave omkostninger, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

MYTER OM BILLIGE HAVEHUSE

De, der ønsker at spare penge, bygger bare deres eget havehus. Hvad der er billigt, kan ikke være af god kvalitet. Nogle myter omgiver købet af et havehus. Især når det kommer til prisen. Vær dog forsigtig, for antagelserne er ikke altid korrekte.

MYTE 1: ET SELVBYGGET HAVEHUS ER BILLIGERE

Hvis du vil have havehuset til at være billigt, skal du selv bygge det. Desværre er vi nødt til at skuffe alle hobbyarbejdere, for hvis du ikke er professionel, bliver det selvbyggede havehus ikke billigere af at du bygger det selv. Træet skal først saves og transporteres til haven, der skal være en byggeplan, og huset skal isoleres. Derudover er der ofte ekstra dele, såsom småsten, som du skal købe separat. Alt i alt er det billigere at købe et havehus-sæt, fordi det indeholder alle de komponenter, der passer perfekt sammen til at skabe et stabilt havehus. Det færdige havehus leveres i separate elementer og kan let monteres af dig. Da kits produceres i store mængder, kan omkostningerne reduceres, hvilket gavner dig som kunde.

MYTE 2: BILLIG HAVEHUSE OG SÆRLIGE TILBUD HAR DÅRLIG KVALITET

Hvis havehuset er billigt, skal der være en fangst et eller andet sted. God kvalitet og en rimelig pris: dette virker mistænkeligt ved første øjekast. Her er det altid værd at tage et kig på udbyderen. Onlinebutikker bruger for eksempel ikke de sædvanlige mellemmænd, så havehuse kan sælges til særligt lækre priser. Også her sikrer det store antal producerede sommerhuse, at specielle tilbud og lave priser er mulige.

MYTE 3: HVIS HAVEHUSET ER BILLIGT, ER VÆGTYKKELSEN IKKE TYK NOK

Havehuset skal have tilstrækkelig vægtykkelse for at modstå vejret, men er det også tilfældet i praksis? Der er naturligvis ikke noget generelt svar på dette spørgsmål, fordi der helt sikkert er udbydere, der sparer på vægtykkelse. Især når havehuse, som vores modeller, er lavet af massivt norsk gran, er vi opmærksomme på den korrekte vægtykkelse, så selv de billigere modeller normalt har en vægtykkelse på 28 mm.

TIPS TIL HAVEHUS

For at sikre, at du får ægte kvalitet med dit billige havehus, har vi et par købstips:

  • Læs kundernes meninger, inden du køber.

  • Pas på specielle tilbud.

  • Er der god kundeservice?

  • Sammenlign kvalitet og pris med forskellige tilbud.

  • Hvad er forsendelsesomkostningerne? Her kan der opstå yderligere omkostninger for såkaldte billige tilbud, hvis udbyderens hovedkontor er placeret i udlandet.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?