Havepavilloner

Kundebedømmelse 4.85 / 5 (19)

Havepavillion - Åben eller lukket?

Vores havepaviljoner tilbydes i en åben, delvist overdækket eller lukket model: Mens taget på en åben model kun hviler på træstolper, er den nederste del af vægoverfladen i den delvist overdækkede pavillon "overdækket". Havepaviljoner, der er bygget i en lukket model, har yderligere sidevægge. For at slippe nok lys ind er der store vinduer på sidevæggene, og dørene er udstyret med glas. Havepaviljoner adskiller sig fra andre havehuse hovedsageligt ved deres anvendelse.

 

Åbne træpavilloner er særligt velegnede til sociale sammenkomster om sommeren. For at kunne bruge Have og hus havepavilloner om foråret eller efteråret, anbefales det at bruge en model med vinduer og døre. På Have og hus finder du et stort udvalg af havehuse, samt lukkede og åbne træhavepaviljoner.

Oprindelsen af ordet "havepavillon" fortæller, at dette er et sted, hvor man skal føle sig godt tilpas og nyde livet. Udtrykket pavillon er afledt af det latinske ord "papillio", som kan oversættes som "lysttelt". Selv i baroktiden kunne adelen lide at bruge deres fritid i sådanne oaser af velvære. Dette er Ikke underligt, da en pavillon giver skygge og slipper lys ind samtidig, som gør det til en oase i sig selv.

Takket være deres åbne design giver havepavillonen beskyttelse mod sol og regn, og giver samtidig luft nok. Et lysthus er en lille bygning med åbne sidevægge, lavet af støbejern eller træ. På trods af dette, er pavilloner rigtige pladsbesparende vidundere. Selvom en lille havepavillon ikke passer i haven eller ejendommen, er der stadig plads til et lysthus. Moderne havepavilloner, som også tilbydes af Have og hus, har to lukkede vægge og to åbne vægge. Dette gør det muligt at sidde relativt beskyttet og alligevel luftigt. Rør fås i firkantet, femkantet eller sekskantet form og med et fladt tag eller gavletag.

Hvilket materiale er egnet til en havepavillon?

Massivt træ er det ideelle materiale til havens bebyggelser og havepavillonen. I dag har havepavillonen mistet sin tidligere runde form. Trækonstruktionen giver mulighed for andre layouts, såsom den regelmæssige sekskant af en bikage, som er sikrere og mere stabil end en den tidligere populære cirkulære bygningsform. Anvendelsen af ​​træ og bjælker af høj kvalitet i opførelsen af ​​et havehus eller en pavillon garanterer en lang levetid. For at beskytte træpavillonen mod storme og dårlige vejrforhold anbefales det at placere den på et fundament og ligge gulvet i Anke. Du kan beskytte træet mod vejret ved at behandle det regelmæssigt med en træbeskyttende maling.

Opsæt havepavillonen: Hvad skal jeg tage i betragtning?

Afhængigt af om du vil placere din pavillon på terrassen eller på græsplænen, er der forskellige betingelser for layoutet af pavillonen på vores websted: Hvis du vil placere havepavillonen på græsplænen, har du brug for et fundament, der sikrer at din havepavillon står fast på en plan overflade. Fundamentet er normalt allerede til stede på en terrasse i form af plader eller sten, så du straks kan begynde at bygge din pavillon med fundamentet eller grundtræet.

Hvis du savner fundamentet til din havepavillon, finder du i vores rådgiver ikke kun en guide til selvbyggede fundamentløsninger, men også livlige konstruktionshistorier.

Hvordan kan jeg reparere min havepavillon?

Have og hus forsyner dig med alle nødvendige byggematerialer til en sikker konstruktion og forankring af din havepavillon, inklusive monterings- og monteringssæt for at beskytte din pavillon mod fugt og storme. Du kan finde ud af, hvilke monteringsmuligheder der er kan beynttes til at gøre din fremtidige havepavillon stormsikker i vores rådgiver for en stormsikker have.

Tips til havehuse i træ og pavilloner

Pergola og pavillon bruges ikke som værktøjsskur, men til at sidde med venner og familie. Hvis du har brug for plads til ekstra opbevaring, tilbyder Have og hus Maik-modellen som er et 5-vinklet havehus som har et tilknyttet opbevaringsrum. En havepavillon eller en pergola er ideelle steder at placere særligt værdifulde havemøbler, da de er beskyttet mod regn, men også mod UV-stråler, som kan forårsage falmning. Vi har også et par ekstra tip til dig, så du kan føle dig helt rolig i din havepavillon:

  • Hvis du altid placerer havepavilloner og pergolaer i henhold til solens gang, vil solen også varme stedet op om foråret og efteråret.

  • Du kan gøre din havepavillon endnu mere romantisk ved at dyrke prydplanter, såsom vinstok, på stængerne.

  • For åbne havepaviloner er det fornuftigt at bygge en lille hæk af stedsegrønne planter på den ene side af pavillonen, hvilket giver stedet lidt hygge og fungerer som beskyttelse af privatliv og mod vinden.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?