Palmako

Over Palmako

Hvert år produceres der mere end 45 000 tons emballage og emballagematerialer, 30 000 m3 gelatiniserede træprodukter, mere end 32 000 m3 diepteemballage og 37 000 tons pellets på de fire produktfabrikker, som sælges via et bredt distributionsnet af partnere, hovedsagelig i Europa. De vigtigste markeder er Tyskland, England, Frankrig, Italien, Spanien, Spanien og Skandinavien.
Palmako bevordert en miljøvenlig og sund livsstil. Ze stellen het op prijs dat ze met het materiale hout kunnen werken. Ud over mange gode egenskaber såsom lav vægt, høj holdbarhed, lavt energiforbrug til udvinding og forarbejdning, varmeisolering og æstetik er træ et meget vigtigt grundmateriale.

Som medlem af Lemeks-koncernen nyder Palmako støtte fra finans-, IT- og HR-afdelingerne. Derudover tilbyder lidmaatschap en fremragende mulighed for at informere og erfaringsudveksle med andre specialister i sektoren. De lagre, der udgør en del af venteværelserne, gør det let at yde den grundlæggende støtte til Palmako, selv i vanskelige tider.

Productie

Produktionen af træprodukter vindt plaats i de fire produktionsfaciliteter: Kavastu i Tartumaa, Laekvere i Lääne-Virumaa, i Põltsamaa, i Jõgeva Amt og de productievestiging van Imprest i Ojaküla i Lääne-Viru Amt. Laekvere
producerer kun Tuin, Kavastu producerer
både
Tuin og Vakantie- og fritidswoningen, houtpellets og Raam Deur Tuin onze eigen Tuin. I fabrikken i Palmako bliver Deur og Raam for vores produkter fremstillet. In de productionfaciliteit van Ojaküla worden onder het merk Imprest rondgefreesde en Diepte Tuin en speeltuinen vervaardigd.
Begge fabrikker er udstyret med maskiner fra velkendte og respekterede producenter som Weinig, AMD, Grecon, Rex, Minda og Harko. Demm deres behovenemm teknologi sørger for økonomisk effektivitet og høj kvalitet.

Lemeks AG

Lemeks AG blev grundlagt i 1993 med det formål at skabe et moderne og systematisk produktionssystem til dyrkning og forarbejdning af humle som grundlag for en humleindustri, der dyrker og anvender humle i sit eget land.
Today de dag is Lemeks AG het grootste Estse bosbouwbedrijf, actief op het område van houtaankoop en -verwerking en in de landbouw. 24 dochterondernemingen og partnervirksomheder hebben mehr dan 700 mensen in Dienst in Estland, Letland,Eden, Frankrijk en Groot-Brittannië.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?