Betalingsmetoder

Vores accepterede betalingsmetoder:

Forudbetaling

I tilfælde af forudbetaling sker betalingen via bankoverførsel. Du finder det endelige beløb og overførselsoplysningerne på din ordrebekræftelse, som du modtager fra os, når du har afgivet din ordre. Vigtigt: Den angivne leveringstid for din ordre er først gyldig efter modtagelse af betalingen på vores konto. Forudbetaling er gratis.

Beløbet kan overføres til følgende konto:

A-Z Gartenhaus GmbH
IBAN: DE59 6005 0101 0405 4431 83
BIC: SOLADEST600
Landesbank Baden-Württemberg
Formål: Dit transaktionsnummer

gh_zahlung_kkKreditkort (VISA, MasterCard, Maestro) 

Betal bekvemt med dit kreditkort. Vi accepterer VISA, MasterCard og Maestro. Behandlingen finder sted via PayPal. I det næste trin omdirigeres du til PayPal-betalingssiden. Vigtigt: Du har ikke brug for en PayPal-konto for en kreditkortbetaling. Hav dine kreditkortoplysninger klar, og vær opmærksom på din kreditkortgrænse. Betaling med kreditkort er gratis.

gh_zahlung_pp57fb91d117c31PayPal

Vil du ikke tage nogen chancer, når du handler online? Det behøver du ikke. Med PayPal er du fuldstændig beskyttet. Der er heller ikke behov for at indtaste dine bankoplysninger igen og videregive følsomme data i bestillingsprocessen. Med PayPal er dine data lige så sikre som i et skab. Du betaler med kun to klik. Og: Dine køb når dig tidligere, fordi din betaling kan bekræftes med det samme. Og hvis der er problemer med leveringen, giver PayPal Køberbeskyttelse yderligere beskyttelse. Betaling via PayPal er gratis.