Betalingsmetoder

Vores accepterede betalingsmetoder:

Forudbetaling

I tilfælde af forudbetaling sker betalingen via bankoverførsel. Du finder det endelige beløb og overførselsoplysningerne på din ordrebekræftelse, som du modtager fra os, når du har afgivet din ordre. Vigtigt: Den angivne leveringstid for din ordre er først gyldig efter modtagelse af betalingen på vores konto. Forudbetaling er gratis.

Beløbet kan overføres til følgende konto:

A-Z Gartenhaus GmbH
IBAN: DE59 6005 0101 0405 4431 83
BIC: SOLADEST600
Landesbank Baden-Württemberg
Formål: Dit transaktionsnummer (Eksempel: 987654321/123456-DK)

gh_zahlung_kk

Kreditkort (VISA, MasterCard, Maestro) 

Betal nemt og bekvemt med dit kreditkort. Vi accepterer VISA, MasterCard og Maestro. Transaktionen håndteres af vores betalingstjenesteudbyder Payone. Det er naturligvis gratis for dig at betale med kreditkort. Husk at du skal gennemføre godkendelsesprocessen på to trin, for at kunne gennemføre betalingen af din ordre. Når du klikker på "fortsæt", starter bekræftelsesprocessen, som du gennemfører ved hjælp af din banks app, NemID eller via SMS bekræftelse. Hav din mobiltelefon ved hånden til dette formål. Denne proces er i overensstemmelse med den europæiske standard for betalingstjenester ("PSD2"), hvis formål er at gøre online betalinger så sikre som muligt for alle deltagere.

gh_zahlung_pp57fb91d117c31

PayPal

Vil du ikke tage nogen chancer, når du handler online? Det behøver du ikke. Med PayPal er du fuldstændig beskyttet. Der er heller ikke behov for at indtaste dine bankoplysninger igen og videregive følsomme data i bestillingsprocessen. Med PayPal er dine data lige så sikre som i et skab. Du betaler med kun to klik. Og: Dine køb når dig tidligere, fordi din betaling kan bekræftes med det samme. Og hvis der er problemer med leveringen, giver PayPal Køberbeskyttelse yderligere beskyttelse. Betaling via PayPal er gratis.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?