Dobbelt carporte

Kundebedømmelse 5 / 5 (2)

Dobbelt carport: Optimalt alternativ til garagen

Opbygningen af trægarager er altid en kompleks sag. Betonfundamenter skal hældes, murværket koster tid og en relativt stor mængde penge, og ofte forårsager en sådan "struktur" uenighed, fordi naboerne irriteres over det uhåndterlige udseende. At montere en massiv dobbelt garage "harmonisk" i et eksisterende beboelsesmiljø er en vanskelig opgave - ofte er det meget nemmere med en dobbelt carport. Selv trækonstruktionen ser mere naturlig ud end noget andet byggemateriale, og den åbne konstruktionsmetode giver ikke indtryk af isolering, men formidler snarere åbenhed og rumlig udstrækning.

Dobbelt carport byder på mange variationer

En dobbelt carport leveres som et sæt og kan let monteres med lidt håndværk og det nødvendige værktøj. Som altid bestemmer størrelse og udstyr prisen. Den mest enkle variant består af et fladt tag, der hviler på seks bærende søjler. Det næste "udvidelsestrin" er dannet af sidevægge, som altid er nyttige, når visse dele af den dobbelte carport permanent vender mod den "modsatte side". Lidt dyrere er også udeladelsen af ​​de midterste søjler i den dobbelte carport for at lette manøvrering af bilen. Fordi de "mindre" træbjælker fører til "mere" i tagkonstruktionen, hvis stabilitet skal justeres til "tabet" af søjlerne. Derudover kan det af visuelle grunde - eller bare fordi du kan lide det - være tilrådeligt at udskifte det flade tag med et rustikt gaveltag, hvilket igen påvirker prisen.

Oprettelse af ekstra plads

Hvis arealstørrelsen ikke nødvendigvis afhænger af nogle få kvadratmeter mere, kan en dobbelt Carport optimalt suppleres med en lukket udvidelse. Med relativt lidt indsats kan der oprettes yderligere brugbart område til opbevaring af værktøj og haveudstyr. Og hvis du absolut har brug for et ekstra opholds- eller arbejdsområde, kan du udstyre den dobbelte carport med et fuldt loft på gulvet - dette kræver dog en meget mere kompleks konstruktion og sikkerhed, dermed også en tilsvarende byggetilladelse. I øvrigt kan der kun kræves en byggetilladelse til en dobbelt Carport, afhængigt af hvad der er angivet i de lokale regler.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?