Tene Kaubandus

Produkter

De firma tene kaubandus OÜ (Grupotene) producerer forskellige houten produkter, herunder houten huizen, opslagruimtes,Tuin, paviljoens, paviljoengarage schommelen tuinmeubelen. Derudover er der en række produkter og tilbehør, der er forbundet med overnævnte produkter. De tuinhuizen zijn gemaakt in de Republiek Estland.

Productie

Meer dan 10 år erfaring har het bedrijf geholpen om een van de toonaangevende virksomheder i denne produktsektor i Europa te worden. Virksomhedens årlige produktion kræver mere end 15.000 stk., herunder produkter med et areal på 4-150 m2 og en vægtykkelse på 28-70 mm. Efter 12 års aktivitet i denne sektor er virksomheden nu til stede i Holland, Tyskland, Frankrig, Norge, Italien, Eden, Finland, Polen, Spanien, Portugal, Spanien og Tyskland.
Produktionsarealet er på over 22.000 m2, hvor 90 faglærte arbejdere beskæftiger sig med produktion og forarbejdning af husholdningsprodukter. Der findes højteknologiske maskiner til alle faser af produktionsprocessen, og takket være de høje kvalitetsstandarder, der er testet i Tom-systemet, kan de give en pålidelig garanti for kvaliteten af deres produkter.

Garanti

Tene Kaubandus yder 5 års garanti på produktdelene fra købsdatoen. Alle vores produkter er fremstillet i det kolde og varme klima i Nordeuropa: af tørk sparrenhout, der dyrkes i Eden, Finland, Rusland eller i de baltiske lande (Estland, Letland, Litauen) og produceres på kort tid i beskyttede områder.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?