Havesauna med glasfront

Kundebedømmelse 4.9 / 5 (9)

Havesauna med glasfront

For den bedste udsigt: Find moderne havesaunaer med glasfront i vores store udvalg. Du kan nyde godt af 5 års garanti, gratis levering og vores omfattende service, med professionel rådgivning.

Fordele ved en moderne havesauna med glasfront

En havesauna med en glasfront giver dig en ægte følelse af frihed: Gennem den store glasrude kan du nyde udsigten udenfor, mens du går i sauna - næsten som om du selv sad udenfor. Se fuglene i haven, se skyerne passere forbi og giv dig selv hen til fred og afslapning.

Takket være ruderne kommer der også mere naturligt lys ind i din sauna. Det generøse lysindfald gennem glasfronten gør din havesauna eller tøndesauna særligt indbydende og til et sandt sted til velvære.

En anden fordel: En havesauna med glasfront skaber et visuelt højdepunkt i din have; den ser moderne og luftig ud takket være glaselementerne.

Ofte stillede spørgsmål om havesaunaer med glasfront

Her kan du læse svarene på typiske spørgsmål om glaserede udendørs saunaer.

Hvilken slags glas anvendes til en sauna med glasfront?

Hvor smukt en stor vinduesfront end er: Med en sauna med glasfront, er det vigtigt at have det rigtige forhold mellem træ og glas! Træ kan godt optage og afgive varme og fugt. Glas derimod varmer meget mere op. For at du kan nyde udsigten til naturen og din sauna på samme tid, sørger vi for, at vores udendørs saunaer har den rette balance mellem træ- og glaselementer.
Glas til saunaer med glasfront er ikke almindeligt vinduesglas: det er særlig tykt og specielt hærdet, så det kan modstå de høje temperaturer.

Hvilket træ bruges til en havesauna eller tøndesauna?

Havesaunaerne med glasfront fra Have & Hus er fremstillet af massivt træ af høj kvalitet. Ikke kun saunahuset, men også det indvendige inventar, f.eks. bænke og gulvbjælker, er fremstillet af robust træ af høj kvalitet.
Have & Hus saunahuse er fremstillet af følgende træsorter:

- (skandinavisk) gran,
- canadisk hemlock,
- asp
- premium termotræ

Fordelen ved massivt træ: Sammenlignet med andre træsorter er det særligt holdbart og nemt at vedligeholde.

Kan du selv bygge en havesauna med en glasfront?

Vil du gerne selv bygge din havesauna og tøndesauna med glasfront? Med det nødvendige håndværk og lidt dygtighed kan du sagtens selv bygge din nye Have & Hus havesauna. I denne vejledning om konstruktionen af en havesauna kan du se, hvordan f.eks. saunahuset  Enns-70 blev samlet trin for trin af vores kunder.

Har du spørgsmål om havesaunaen med glasfront? Kontakt os!

Overvejer du at købe en havesauna med glasfront? Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål ang. vores saunamodeller. Have & Hus har tilbudt deres kunder fremragende ekspertrådgivning i 20 år. 150.000 tilfredse kunder kan ikke tage fejl - vi finder helt sikkert også den saunamodel til dig, som opfylder dine ønsker og krav.

Du kan kontakte os på 78 79 31 00 eller direkte via vores e-mailen: support@have-og-hus.dk. Vi glæder os til at møde dig!

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?