En tagrende er også meget nyttig til et havehus, den beskytter din havehus mod regnvand, og samler samtidig værdifuldt vandingsvand til dine blomster og planter. Vores tagrendesæt indeholder allerede alt monteringsmaterialet og er nemme at samle, selv af en lægmand, takket være et simpelt monteringssystem og gode monteringsanvisninger.

Tagrender

Tagrender sikrer, at regnvand drænes væk, og at din havehus forbliver beskyttet mod skadeligt stænkvand. Afhængig af den tilsigtede anvendelse, f.eks. Til et fladt tag eller et sadeltag, er tagrenderne lavet af plast eller metal. Vi tilbyder forskellige tagrendesæt med forskellige længder og tværsnit lavet af metal og plast. Det nødvendige materiale til samling er inkluderet.

Tagrender: Beskyttelse mod stænkvand

Tagrender beskytter havehuset mod vandskader på væggene og fundamentet. Især havehusets træbjælker er beskyttet af en professionelt installeret tagrende. Skimmelsvamp og forrådnelse har ingen chance og kan ikke angribe havehuset. Regnvandet kan også fanges gennem en tagrender og samles i en regnløb ved hjælp af nedrøret. Der er nok at vælge mellem, med et volumen på 100 til maksimalt 250 liter.
I middelalderen blev de første tagrender mejslet af sten eller formet af mursten. Heldigvis er vi meget længere i disse dage. Vores tagrender af metal eller plast kan endda fastgøres meget let ved hjælp af kliksystemet uden behov for tidskrævende skruer eller lodning.

Metal eller plastik?

Uanset om du vælger en tagrende lavet af metal eller plast, afhænger det primært af anskaffelsesomkostningerne, kravene til tagrendenes levetid og din egen æstetiske følsomhed. Tagrender af plast eller metal er særligt velegnede til havehuset. Med undtagelse af de ottekantede tage tilbyder vi tagrender af metal og plast til alle tage (pentage, skråtage og firkantede tage). Renderne fås i forskellige længder, plastrendene tilbydes i sort, hvid og grå, metalrenderne kun i mørkegrå. Inden du køber en tagrende, skal du derfor altid tænke grundigt over, hvordan havehuset skal males, og hvilken farve der kan matche det overordnede koncept.

 

Plasttagrender:

  • Blødgøringsfrit polyvinylchlorid: flammehæmmende
  • Brudsikker
  • UV-resistent
  • Stødsikker
  • Akrylbeskyttende lag: høje farveegenskab
  • Billigere end metalrender

Metalrender

  • Holdbar takket være varme-forzinket stål
  • Topcoat overfladebelægning: snavsafvisende
  • Klassisk mørkegrå

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?