Om os

Specialist til have- og husprojekter

Vi er en specialiseret tysk forhandler til have- og hus-projekter. I vores professionelle butik finder du

Europas markedsleder

Efter at være  blevet Grundlagt i 2002 er vi vokset til at blive markedsleder i Tyskland, Østrig og Schweiz. Vi sælger produkter fra topmærker som Alpholz, Biohort, FinnTherm, Lasita Maja, Karibu, Palmako, Terrando, WEKA, Wolff Finnhaus og er Europas nummer 1 i havehuse. Hvert år finder over 15.000 kunder deres ønskede produkt gennem os.

Premium kvalitet

Træet til vores produkter kommer fra bæredygtigt forvaltede skovområder i Nordeuropa. På grund af det køligere klima, vokser gran og lærk langsommere der og har en

  • Super høj trækvalitet
  • Er særligt stanhaftigt
  • og en tegning.

En moderne, computerstyret produktion sikrer, at vores kvalitetsprodukter lavet af træ og aluminium har en høj grad af nøjagtighed, der inspirerer selv de mest krævende kunder. Vores produkter tilbyder betydelige kvalitetsfordele sammenlignet med masseproduktion fra Tyskland eller Polen. 

Vi vil gerne bringe oplevelsen af ​​naturen hjem til dig med vores produkter. Beskyttelsen af ​​naturen og genplantning af de anvendte ressourcer er vigtige for os. 

Du kan stole på at vores førsteklasses produktkvalitet på vores udstillings- og salgsområde i Münchsmünster vil overbevise dig.

Prisgaranti

Vi arbejder hårdt på at tilbyde dig den bedst mulige pris for dit ønskede produkt. Ved at købe varer direkte fra producenten kan vi tilbyde dig yderst fremragende betingelser. Derudover er vi ikke bundet til de givne markedspriser for vores egne mærker.

Vi tilbyder rimelige priser, ofte endda med prisgaranti. Hvis du finder en billigere pris på markedet for vores mærker Alpholz, Terrando, FinnTherm eller PoolCrew for det samme produkt, bedes du kontakte os. I modsætning til andre kampagner er vores bedste pris ikke kun gældende i en begrænset periode, men permanent.

Der er dog en undtagelse for garantien, som omhandler hvis de bedste priser tilbydes som en del af en kortvarig kampagne.

Testet og tildelt flere priser

Andre ser også vores kvalitet. Så vi er flere gange blevet kåret som „Bedste onlineshop til hus og have“ bl.a. af “Focus Deutschland TEST” og “TEST Bild” i samarbejde med “Computer Bild”. Derudover modtog vores produkter den endelige vurdering af "Very Good" i "House & Garden Test".

150.000 loyale kunder

Stol ikke bare på vores egne ord alene. Den bedste reference for vores arbejde er tilfredsheden hos vores kunder. Over 150.000 kunder har allerede overbevist sig om vores sortiment af produkter og kompetent rådgivning, og det samme har 2.500 Fotos af jeres havehuse, saunaer, carporte og terrasseprojekter.

Alt fra en hånd

I vores Have & Hus rådgiver finder du nyttige oplysninger, lige fra planlægning og konstruktion og hele vejen til design af det ønskede produkt. Oven i det giver vores e-bøger om havehuse, saunaer, terrasser og carports, alle de gode tips og tricks, altsammen samlet på ét sted. For spørgsmål om statik, byggetilledelse, konstruktionstjenester og andre tjenester, er vi glade for at kunne give dig kompetente, eksterne eksperter.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?