Om os

Specialist til have- og husprojekter

Vi er en specialiseret tysk forhandler til have- og hus-projekter. I vores professionelle butik finder du

Europas markedsleder

Efter at være  blevet Grundlagt i 2002 er vi vokset til at blive markedsleder i Tyskland, Østrig og Schweiz. Vi sælger produkter fra topmærker som Alpholz, Biohort, CARLSSON, FinnTherm, Gartentiger, Lasita Maja, Karibu, Palmako, Terrando, WEKA, Wolff Finnhaus og er Europas nummer 1 i havehuse. Hvert år finder over 12.000 kunder deres ønskede produkt gennem os.

Premium kvalitet

Træet til vores produkter kommer fra bæredygtigt forvaltede skovområder i Nordeuropa. På grund af det køligere klima, vokser gran og lærk langsommere der og har en

  • Super høj trækvalitet
  • Er særligt stanhaftigt
  • og en tegning.

En moderne, computerstyret produktion sikrer, at vores kvalitetsprodukter lavet af træ og aluminium har en høj grad af nøjagtighed, der inspirerer selv de mest krævende kunder. Vores produkter tilbyder betydelige kvalitetsfordele sammenlignet med masseproduktion fra Tyskland eller Polen. 

FSC Zertifizierung GartenHaus GmbH Vi vil gerne bringe oplevelsen af ​​naturen hjem til dig med vores produkter. Beskyttelsen af ​​naturen og genplantning af de anvendte ressourcer er vigtige for os. Af denne grund er mange af vores produkter såsom Alpholz og CARLSSON allerede FSC certificeret og dette udvider vi konstant med flere produkter. Du kan genkende disse produkter ved vores segl, set til venstre.

 

Du kan stole på at vores førsteklasses produktkvalitet på vores udstillings- og salgsområde i Münchsmünster vil overbevise dig.

Prisgaranti

Vi arbejder hårdt på at tilbyde dig den bedst mulige pris for dit ønskede produkt. Ved at købe varer direkte fra producenten kan vi tilbyde dig yderst fremragende betingelser. Derudover er vi ikke bundet til de givne markedspriser for vores egne mærker.

Vi tilbyder rimelige priser, ofte med prisgaranti, og hvis du finder en billigere pris for det samme produkt på markedet, bedes du kontakte os. I modsætning til andre tilbud er vores bedste pris ikke begrænset til tid, men derimod permanente.

Testet og tildelt flere priser

Andre ser også vores kvalitet. Så vi er flere gange blevet kåret som „Bedste onlineshop til hus og have“ bl.a. af “Focus Deutschland TEST” og “TEST Bild” i samarbejde med “Computer Bild”. Derudover modtog vores produkter den endelige vurdering af "Very Good" i "House & Garden Test".

100.000 loyale kunder

Stol ikke bare på vores egne ord alene. Den bedste reference for vores arbejde er tilfredsheden hos vores kunder. Over 100.000 kunder har allerede overbevist sig om vores sortiment af produkter og kompetent rådgivning, og det samme har 2.500 Fotos af jeres havehuse, saunaer, carporte og terrasseprojekter.

Alt fra en hånd

I vores Have & Hus rådgiver finder du nyttige oplysninger, lige fra planlægning og konstruktion og hele vejen til design af det ønskede produkt. Oven i det giver vores e-bøger om havehuse, saunaer, terrasser og carports, alle de gode tips og tricks, altsammen samlet på ét sted. For spørgsmål om statik, byggetilledelse, konstruktionstjenester og andre tjenester, er vi glade for at kunne give dig kompetente, eksterne eksperter.