Vores testresultater

Have & Hus er blevet testet og tildelt mange gange: Vores testresultater

Have & Hus står for ekspertise og kvalitet. Uanset om det gælder vores produkter, vores tjenester eller virksomheden selv. Dette udsagn er blevet bekræftet for os gentagne gange i de senere år, af bådet et stort antal priser og segl. Du kan her læse mere om dette, og om hvad det detaljeret betyder (for vores kunder).

Vores butik, sat på prøve

"Top Shop 2018/2019/2020", "Bedste online-butik" og "Hammeren" er blot nogle få af de mange priser, vi har modtaget for vores online-butik. Vi er selvfølgelig meget tilfredse, og vi arbejder løbende på at opretholde den høje standard for os selv og vores tilbud.

trusted-shop-logojMAcPlRQ8mC8V
Deutschland-test-logo8SpV3gDPuicNO Haus-Garten-test-logoR9v2Jvzy9WY3c Heimwerker-logoD11N6HM3B7wZv
Chip-logoodU7lSG1Tpaqd Werkzeugblog-logoWP0Xcw6VySZ47  

Vores firma, sat på prøve

Udover vores førsteklasses produktkvalitet og det brede sortiment af produkter, er vi en virksomhed, der har eksisteret i over 15 år. I årene 2018 til 2020 blev vi kåret til "Hamborgs bedste arbejdsgiver", vi er et af medlemmerne af "Success Factor Family" og fik i 2019 1. pladsen i kundetilfredshed i kundeprisen.

Sikkerheden for vores kunder og deres data er vigtig for os, så vi arbejder med SSL-kryptering og er registreret som en certificeret onlinebutik. Derudover er vi ifølge en Sistrix-analyse blandt SEO-vinderne for 2016.

Familie-erfolgfaktor-logo3e7GS9PP1zxY3 Online-Gepru-eft-logomZuGLmZlcqLy0 Datensicherheit-logoptK2iyWd3qI6g

Vores produkter, sat på prøve

I de seneste år er et stort antal af vores produkter blevet testet i kvalitet, stabilitet og holdbarhed af eksterne leverandører og specialmagasiner. Bedømmelserne af produkterne ligger derved fra "god" til "meget god".