Kundebedømmelse 4.85 / 5 (30)

Sådan designer du din indendørs sauna

En indendørs sauna er en eksklusiv vare til dit hjem. For at gøre planlægning og udførelse af din indendørs sauna let, har vi nogle råd, du skal overveje, inden du køber og bygger en indendørs sauna:

  • Sørg for, at du har massere af plads: Mens de fleste indendørs saunaer nu er designet til at spare plads, skal der stadig være plads nok. På denne måde vil du ikke føle dig klemt under din sauna-session.

  • En bred vifte af rum er velegnet til placeringen af ​​en indendørs sauna: hvad enten det er badeværelset, det ombyggede loft, vinterhaven eller endda soveværelset - dog er et glat og vandtæt gulv under alle omstændigheder vigtigt. Fliser er særligt velegnede.

  • For en indendørs sauna kræves en tilslutning til el og vand. Vælg derfor et rum eller sted, hvor begge er tilgængelige.

  • Brug af saunaen genererer meget varme og kondens, så det er meget vigtigt at have vinduer til ventilation.

  • Sidst men ikke mindst: Afstanden til badet og brusebadet skal være kort, for efter skiftet fra varme til kulde (efter sauna-sessionen) skal kroppen efterfølgende bruses kold. En dør til haven eller til altanen er også en fordel, fordi frisk luft er godt for kroppen efter et besøg i saunaen.

Vores indendørs saunaer er alle designet til at holde og er derfor lavet af materialer af høj kvalitet, såsom asp, nordisk gran, kalk, hemlock, schweizisk fyr eller canadisk cedertræ. Store glasfronter eller døre gør interiøret større og fuldender den indendørs sauna.

Med dygtighed, tid og tålmodighed kan du også bygge din egen indendørs sauna. Vores indendørs saunaer leveres med en praktisk konstruktionsmanual, der forenkler installationen. Hvis du har ringe eller ingen DIY-oplevelse, er det bedre at få din sauna bygget af en professionel. I vores magasin finder du nyttige tip til en selvbygget indendørs sauna i konstruktionsgenren. Hvis du selv bygger din indendørs sauna, skal du sørge for, at din sauna ikke placeres på tæppe eller laminat. Gulve af beton, sten, keramik eller plast er bedre egnet som underlag til din indendørs sauna. En flisebelagt overflade er ideel.

Afhængigt af om du vil bruge tid på at sidde eller ligge i din sauna, skal dette tages i betragtning, når du vælger størrelsen på din sauna. I en sauna, hvor du kan ligge, skal du tage højde for en indre størrelse på mindst 200 cm. Når du planlægger din sauna, skal du overveje vægtykkelsen på den valgte indendørs sauna. I vores sortiment finder du en række modeller til ethvert værelse, fra elementære saunaer med op til 2 m², energibesparende saunaer med mindre energiforbrug, til forskellige hjørnesaunaer, kombinations- og premium-saunaer og indendørs saunaer baseret på antallet af personer. Hvis du vil købe en indendørs sauna, men ikke er sikker på, hvilken størrelse eller hvilken sauna der passer til dig, hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige model.

Når du bestiller en indendørs sauna fra os, kan du straks vælge det rigtige tilbehør. Saunavarmeren er inkluderet i leveringen, og sauna-dufte, LED-belysning osv. Kan bestilles efter behov. Ønsker du at bestille dine saunaartikler separat, finder du også separate produkter i vores sortiment, såsom saunaudstyr, sauna-dufte og saunaovne.

Vi hjælper dig med at vælge din indendørs sauna

Hvis du har spørgsmål, hvad enten det drejer sig om at købe en indendørs sauna eller det rigtige saunaudstyr, vil vi gerne høre fra dig: Du kan kontakte os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?