Kundebedømmelse 5 / 5 (3)

Spabad til dit personlige helbred

Spabade er gavnlige for dit eget helbred. Karene er lavet af grantræ. Granens aroma har en afslappende virkning og hjælper dig med at slukke efter en travl dag. Badning i karret er et must for enhver wellness-fan.

Oprindelsen til udtrykket "spabad"

Udtrykket "badekar" eller "kar" kommer fra det gammelt højtyske ord "zuo-amber". Det var en spand med håndtag på to sider. I den tysktalende verden kaldes spabadet også "badetønde", "boblebad" eller "badekar".

I Skandinavien har boblebad en tradition, der går tusinder af år tilbage. Dybest set betyder det en trætønde, der er fyldt med vand og giver plads til op til seks personer. Vandet i det opvarmes derefter ved hjælp af en lille ovn. Dette gør spabadet til dit helt eget personlige udendørs badekar: badesjov garanteret for hele familien!

Spabade kan også bruges om vinteren

Den store fordel ved et spabad er, at det også kan bruges i koldere temperaturer, og du behøver derfor ikke savne dit udendørs bad om vinteren. Derudover er det billigere at købe end en pool og har også betydeligt lavere driftsomkostninger.

Spørgsmål om spabad & co? - Vi hjælper gerne!

Hvis du har spørgsmål om vores badekar, står vi til din rådighed. Du kan kontakte os enten via email: support@have-og-hus.dk

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?