Med vores produkter af høj kvalitet tager vi ansvar for os selv og har gjort det til vores mål at bringe vores kunder tættere på at realisere deres drømme.

Alpholz tilbyder et stort udvalg af mere end 150 havehuse, pavilioner, carporte og garager. Dette gør en individuel løsning for personlige haveprojekter mulige.

Produkt

Vi satser på traditionelt håndværk og raffinement. De typiske facader er håndskåret efter traditionelle mønstre. Vores arbejdsmateriale er det mest modstandsdygtige træ fra skovene i Nordeuropa. De hårde vintre skaber perfekte betingelser for skove med karakter. Vores produkter fremstilles i moderne produktionsfaciliteter i hjertet af Estland - et land med 1,3 millioner indbyggere og alligevel den største produktion af træhuse i Europa. En århundredgammel tradition for træbyggeri hører hjemme her.

Service

Alle europæiske ordrer tilsendes fra Tyskland. På denne måde sikrer Alpholz ikke kun en høj produktkvalitet, men også en fremragende service. Desuden leverer de deres produkter direkte til kunden og organiserer leveringen.

facaderne er håndskåret efter traditionelle mønstre. Our Werkstoff er det mest modstandsdygtige træ ud af de bossen van Noord Europa. The strict vintre schaffen perfekte omstændigheder for bossen met karakter

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?