Moderne havehuse

Overbevis dig selv om kvaliteten og de lækre priser i vores store udvalg af moderne havehuse.

Moderne havehuse - fra stuen til haven

Havehuse kan se tilbage på en lang tradition. Allerede på kejserens tid var det meget populært at bygge et hus i haven eller at bygge en dekorativ lille have på feriedomænet. Naturligvis har smagen ændret sig gennem århundrederne, og derfor har det moderne sortiment fra Have & Hus meget lidt til fælles med dets forgængere. Det anvendte træ i dag er af højere kvalitet, byggemetoden er mere stabil, og den moderne have kan designes fuldstændigt efter lige præcis din smag. Uanset om du vil bruge moderne havehuse som en festzone eller som en anden stue til haven, uanset om du er på udkig efter en sommerbolig eller en gæstelejlighed: Kan de moderne havehuse altid opsættes efter dine egne ønsker.

Moderne havehus med fladt tag

Den typiske schweiziske hytte er kun kendt med et skråt tag, hvilket hovedsageligt skyldes det kraftige snefald i Alperne. Moderne arkitektur kan sjældent kombineres med et klassisk gaveltag; i dag er elegante skurtag trendet. For at tilpasse sig tidsånden tilbyder producenterne af moderne havehuse i dag en bred vifte af forskellige havehuse med et fladt tag.

Flere interessante havehus muligheder: Havepavillon, til haveværktøj, huse & som lagerhuse

Moderne havehuse i subtile malinger

Moderne havehuse er lavet af massivt træ i høj kvalitet, men kan let tilpasses deres miljø. Maling i ædle hvide eller grå nuancer fletter huset og havehuset sammen, og kan yderligere flettes sammen med det nyeste tilbehør, såsom rustfri stålbelysning eller terracotta blomsterbelysning. Der er ingen grænser for din fantasi, på grund af den fleksible forarbejdning af træ kan der til enhver tid oprettes individuelle specialdesigns.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?