Kundebedømmelse 4.85 / 5 (22)

En havesauna til dit hjem

Vores havehuse med sauna er produceret i højeste kvalitet: Vores træ er af høj kvalitet og kommer fra bæredygtigt forvaltede skove. Høj tilpasningsnøjagtighed og stabilitet karakteriserer både vores små havesaunaer - hvis du har for lidt plads - og vores modeller til en større have. Som markedsleder i Tyskland, Østrig og Schweiz tilbyder vi dig et stort udvalg af modeller i forskellige vægtykkelser og størrelser.

Når du køber din havesauna, skal du være opmærksom på træets kvalitet! For at kunne nyde en sauna i din have så længe som muligt skal den udendørs sauna du ønsker, være lavet af materialer af høj kvalitet. Vores havesaunaer er lavet af forskellige typer massivt træ af høj kvalitet. Sammenlignet med andre træsorter er massivt træ ekstremt holdbart og nemt vedligeholdt. Du finder blandt andet havesaunaer af

  • Gran

  • Canadisk hemlock

  • Aspen

  • Premium termotræ

Sidstnævnte betragtes som et alternativ til tropisk skov og gøres bæredygtigt ved hjælp af en særlig højteknologisk varmebehandling uden brug af miljøskadelige imprægneringsprocesser og uden brugen af kemikalier. Træet absorberer derfor meget lidt vand. Dette fratager træ-nedbrydende svampe og bakterier deres næringsbase, og træet er derfor mere holdbart. For at kunne nyde din sauna så længe som muligt, finder du nyttige tip til tilbehør til vedligeholdelse af din sauna i vores rådgiver.

 

 

 

  • Hvad skal jeg være opmærksom på, før jeg køber havesaunaen?

Hvis der er plads til en havesauna i din have, skal følgende grundlæggende krav være opfyldt, før du køber produktet:

  • Du har brug for et så lige fundament som muligt.

Tip: Hvordan du stadig kan bygge en sauna i din have på trods af sin placering på en bakke, vil familien Berendes fortælle dig i vores artikel om bygningen af en sauna til haven

  • Planlæg lidt plads til et badekar, brusebad eller liggestole i havesaunaens udendørs område.

  • Glem ikke, at et varmebestandigt gulv skal placeres omkring saunaen i din have.

  • Vand- og kraftledninger skal lægges (under jorden) til saunaen.

  • Din udendørs sauna skal (hvis det er muligt) være et sted, der ikke er tydeligt synligt. En privatlivsskærm kan også installeres i haven senere, hvis det er nødvendigt.

I vores rådgiver har vi samlet mere information om at købe en sauna og hvad man skal se efter, når man køber den.

Tip: Hvis du vil omdanne din have til et komplet wellnessparadis, finder du vigtige oplysninger til opførelsen af ​​en udendørs sauna i "sauna i konstruktionstegningen" fra familien Klapschmm.

Saunahus med omklædningsrum

Har du lidt mere plads i din have? Forkæl dig selv med en sauna med omklædningsrum! Her kan du ikke kun skifte tøj i fred og ro umiddelbart før og efter saunaen, men også oprette et lille afslapningsrum. Desuden kan du ikke kun slappe af her, men også holde både håndklæder og sauna inden for rækkevidde. Andre tilbud: Garager af træ i haven

Sauna hus med udsigt over haven

Vores sauna med udsigt over haven har et stort vindue, der giver en smuk udsigt over din egen have. At nyde solnedgangen fra saunaen er lige så unik som at lade dit blik vandre over den snedækkede vinterhave. Selvfølgelig kan nysgerrige øjne ikke trænge ind i saunaens indre, hvis området er synligt udefra.

Har du spørgsmål om havesaunaen? Vi hjælper dig gerne!

Er du usikker på, om den valgte model er den rigtige for dig, eller har du generelle spørgsmål om havesaunaen? Lad specialisterne rådgive dig, inden du køber en sauna, og informer dig selv om have-modellerne.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?