Sauna af elementtræ

Element sauna eller sauna af massivtræ?

Hvad er forskellen? En element sauna er bygget ved hjælp af den såkaldte sandwichkonstruktion. Den typiske saunafølelse skabes f.eks. Af et træpanel. En sauna i massivt træ er derimod udelukkende lavet af træ. Afhængigt af dine behov kan saunaen også klædes med forskellige materialer - fra plastindretning til flisetapet til spånplader. Varmen i en elementsauna opbevares af isoleringen med en dampspærre under beklædningen.

(Element) sauna lavet efter mål

I onlinebutikken Have & Hus finder du element saunaer med hjørneindgang eller frontindgang. På grund af sin lille størrelse er en Element sauna ideel til trange rum og en af de billigste saunaer på markedet.

Fordele ved en element sauna

  • Element saunaer fås i mange former og størrelser i specialbutikker. Det betyder at du kan købe den model du ønsker i en størrelse, der passer til dit sauna-projekt. Alternativt kan du også købe individuelt fremstillede elementsaunaer.
  • Takket være den præfabrikerede konstruktion passer en element sauna også ind i små rum. Med elementkonstruktionsmetoden har du også mulighed for at arrangere de enkelte elementer, som du finder det passende.
  • Derudover er der muligheden for udvidelser såsom vinduer, døre og liggestole, som du kan købe som ekstra elementer og bygge ind i saunaen straks eller ofte derefter.
  • En elementsauna kan opsættes forholdsvis hurtigt  Du kan overlade installationen på stedet til en specialist, eller du kan selv gøre det.
  • Da de præfabrikerede komponenter i en elementsauna ofte er præfabrikerede i større mængder maskinelt, i det mindste i standarddimensionerne, er de betydeligt billigere end de to alternativer når det handler om specialfremstillet og DIY-produktion.
  • Den isolerende effekt af en elementsauna er allerede ganske god med en lille vægtykkelse takket være de isolerende materialer mellem træskallerne indeni og udenfor. Den isolerende effekt afhænger i høj grad af typen og tykkelsen af isoleringsmaterialet, samt typen og tykkelsen af træbeklædningen. Godt at vide: Mineraluld har en signifikant højere isoleringseffekt end fiberplader og træ.
  • Du skal også sætte pris på denne fordel: En sauna, der består af elementer, som en element sauna, kan også hurtigt og let skilles ad og samles f.eks. når du flytter.

Byg element saunaen selv - sådan fungerer det!

I vores rådgiver viser vi dig, hvordan du kan bygge din egen indendørs sauna vores "top 10 saunahuse" tilbyder dig tips til ren velvære: Du kan i rådgiveren få et overblik over vores 11 sauna artikler.

Har du brug for hjælp til at træffe en beslutning om den rigtige element sauna?

Hvis du har spørgsmål om vores element saunaer, glæder vi os til at høre fra dig: Du kan kontakte os mandag til fredag fra 8 til 17 på 78 79 31 00 eller på ethvert tidspunkt via vores e-mail: support@have-og-hus.dk. Vi ser frem til din henvendelse!

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?