Sauna af elementtræ

Ingen resultater blev fundet for filteret!
Kundebedømmelse 5 / 5 (3)

Element sauna eller massivt træ sauna?

Hvad er forskellen? En elementsauna er bygget ved hjælp af den såkaldte sandwichkonstruktion. Den typiske saunafølelse skabes f.eks. Af et træpanel. En sauna i massivt træ er derimod udelukkende lavet af træ. Afhængigt af dine behov kan saunaen også klædes med forskellige materialer - fra plastindretning til flisetapet til spånplader. Varmen i en element-sauna opbevares af isoleringen med en dampspærre under beklædningen.

(Element) sauna lavet efter mål

I onlinebutikken GartenHaus GmbH finder du element-saunaer med hjørneindgang eller frontindgang. På grund af sin lille størrelse er en Element-sauna ideel til trange rum og en af de billigste saunaer på markedet. Ikke den rigtige ting? Vi fremstiller også din lavet til måling sauna .

Fordele ved en element-sauna

  • Element saunaer fås i mange former og størrelser i specialbutikker , som du kan købe den model du ønsker i en standardstørrelse, der passer til dit sauna-projekt. Alternativt kan du også købe individuelt fremstillede elementsaunaer.
  • Takket være den præfabrikerede konstruktion passer en elementsauna også ind i små rum . Med elementkonstruktionsmetoden har du også mulighed for at arrangere de enkelte elementer, som du finder det passende.
  • Derudover er der muligheden for udvidelser såsom vinduer, døre eller liggestole, som du kan købe som ekstra elementer og bygge ind i saunaen straks eller ofte derefter.
  • En elementsauna kan opsættes forholdsvis hurtigt . Du kan overlade installationen på stedet til en specialist, eller du kan selv gøre det.
  • Da de præfabrikerede komponenter i en elementsauna ofte er præfabrikerede i større mængder maskinelt, i det mindste i standarddimensionerne, er de betydeligt billigere end de to alternativer til specialfremstillet og DIY-produktion.
  • Den isolerende effekt af en elementsauna er allerede ganske god med en lille vægtykkelse takket være de isolerende materialer mellem træskallerne indeni og udenfor. Den isolerende effekt afhænger i høj grad af typen og tykkelsen af isoleringsmaterialet og typen og tykkelsen af træbeklædningen. Godt at vide: Mineraluld har en signifikant højere isoleringseffekt end fiberplader og træ.
  • Og du skal også sætte pris på denne fordel: En sauna, der består af elementer som element sauna, kan også hurtigt og let skilles ad og samles f.eks. når du flytter.

Byg element saunaen selv - sådan fungerer det!

I vores magasin viser vi dig, hvordan du kan bygge din bygge din egen indendørs sauna , nuværende vores Top 10 Sauna huse og tilbyde dig tips til ren velvære: Vores top 11 sauna artikler på et blik .

Har du brug for hjælp til at træffe en beslutning om det rigtige element sauna?

Hvis du har spørgsmål om vores element-saunaer, glæder vi os til at høre fra dig: Du kan kontakte os mandag til fredag fra 8 til 20 og lørdag og søndag fra 8 til 18 på 040 76122122 eller på ethvert tid via vores kontaktformular . Vi ser frem til din henvendelse!