Forsendelsesinformation

Leveringsomkostninger

Leveringen er gratis, når værdien af dit køb er mindre end 12.000 kr. For alle ordrer over dette beløb gælder et leveringsgebyr på 2299 kr.

Du kan genkende en artikel, der er underlagt forsendelsesomkostninger, hvis der står: "Inklusiv forsendelsesomkostninger" direkte på produktet. Via dette og under hele bestillingsprocessen, kan du finde ud af det nøjagtige beløb på eventuelle forsendelsesomkostninger.

Ved bestilling af mere end en artikel opkræves det højeste forsendelsesgebyr kun en gang.

Levering

På leveringsdagen kan rederiet ændre tidsrammen indenfor en periode på ca. 6 timer.

Dit havehus vil blive leveret med en meget stor lastbil (40 ton, 18 m lang, 4 m høj og 2,5 m bred). Den indeholder en gaffeltruck der bruges til at laste huset. Vær opmærksom på, at indkørsel samt faciliteter til at holde og losse en lastbil af denne størrelse skal være tilgængelige.

Vores angivne leveringstider er alle omtrentlige leveringstider og kan variere lidt i højsæsonen på grund af det store antal ordrer.

Tilbagesendelse

Vil du returnere de leverede produkter inden fortrydelsesfristen på 14 dage? Det er en skam, at vi ikke kunne overbevise dig om købet. Tag venligst kontakt til vores kundeservice. 

Vi kontakter dig derefter med kort varsel angående returadressen. Send ikke varer til vores forretningsadresse, da vi ikke kan acceptere varer på vores salgskontor.

Du er ansvarlig for organiseringen af ​​returtransporten og dens omkostninger. For fragtforsendelser tilbyder vi dig en ikke-bindende returtjeneste. Omkostningerne for dette er 2250kr.

Hvis en tidligere nået minimum af indkøbsvognens værdi underskrides på grund af en annullering og / eller en returret, udløber fritagelsen for forsendelsesomkostninger.

GartenHaus GmbH Anlieferung

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?