Kundebedømmelse 4.9 / 5 (8)

En tøndesauna passer ind i det mindste hjørne

Tøndesaunaen er rettet mod en afslappet sauna og er især velegnet til mindre haver. Med en tøndesauna behøver du ikke afstå fra saunaen, selv i en lille have. Der er altid plads nok til en af ​​vores tøndesaunaer, selv i det mindste havehjørne, fordi: vores tønde saunaer findes helt ned til  en størrelse på ca. 3 m²!

Fordelene ved en tøndesauna går dog langt ud over den økonomiske og størrelsesmæssige skala. Set under aspekter som luft og varmecirkulation tilbyder ingen andre saunaer en så høj effektivitet som saunaen. Mens mange hjørner i den klassiske rektangulære sauna afbøjer og afbryder luftstrømmene, er de i tøndesaunaen bogstaveligt talt "runde". Fordi det runde design af vores tøndesaunaer altid er kendetegnet ved et optimalt anvendeligt volumen, kan flere besøgende komfortabelt benytte saunaen på samme tid, end i en klassisk sauna med samme størrelse på gulvarealet. I vores rådgiver finder du endnu flere gode grunde til at få din egen tøndesauna. Takket være en enkel og samtidig nøjagtig samling er konstruktionen af saunaen lige så enkel som konstruktionen af et havehus, på trods af det tekniske udstyr, der følger med den.

Vi i Have og Hus tilbyder tøndesaunaer med en elektrisk varmelegme eller en brændeovn. Begge ovntyper har deres fordele: Mens en brændeovn skaber en rustik og romantisk atmosfære, er en spontan sauna kun mulig med et eleketriks varmelegmen. Brændeovne skal opvarmes på et tidligt tidspunkt, og du skal overholde visse lovbestemmelser for deres brug. På den anden side tilbyder en brændeovn en pris der er enklere at beregne end et elektrisk varmelegme, fordi du straks kan se, hvor meget af træet du har brændt. I vores rådgiver finder du mere nyttig information om fordele og ulemper ved brændeovne og elektriske varmelegmer til din tøndesauna. Da ovnen er en af ​​de vigtigste dele i en tønde sauna, rådgiver vi dig gerne i hvilken type varmelegeme der er den rigtige til din ønskede sauna.

Træ af høj kvalitet til optimal varmeudnyttelse

Optimal anvendelse af saunaen er garanteret i enhver driftstilstand: 40 millimeter tykke træplanker lavet af skandinavisk gran giver den nødvendige isolering og skaber samtidig et behageligt rumklima. Det nøje udvalgte byggemateriale af høj kvalitet forbliver stabilt i form, selv med hyppig saunabrug. Efter den klassiske konstruktion holdes tønde-saunaen sammen med stropper i rustfrit stål, der kan strammes om nødvendigt. Det tekniske udstyr i vores tøndesauna opfylder de nyeste standarder. Skorstenen er også med i udstyret til brug sammen med brænde.

Hvad man skal overveje, når man køber en tøndesauna?

Du kan vælge mellem færdigmonterede tønder eller tøndesæt og dermed selv bestemme, hvordan du vil have din tøndesauna leveret. Afhængigt af om du selv vil samle din sauna eller ønsker at få den samlet, skal du tage i betragtning, at der kræves noget håndværk til forsamlingen. Det er også vigtigt, at din tøndesauna har en så lige overflade som muligt i din have, så stribefundamentet kan lægges uden problemer. Hvordan du selv kan samle vores tøndesaunaer, forklares på en levende og praktisk måde i vores tøndesaunasamling.

Vil du gerne købe en tøndesauna? Vi hjælper gerne!

Har du spørgsmål om en tøndesauna, eller er du endnu ikke sikker på, om en tøndesauna eller en anden sauna er den rigtige for dig og din have? Udnyt gerne vores specialiserede rådgivere og stil dine spørgsmål via vores online kontaktformular. Vi er her for dig og ser frem til dine henvendelser!

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?