Engelsk

Kundebedømmelse 4.85 / 5 (24)

Køb et CLOCKHOUSE ® haveskur: Hvilke designmodeller er tilgængelige fra Have og Hus?

Et CLOCKHOUSE ®-havehus er særligt åbent og indbydende - et skur med masser af charme og hygge. Det er det perfekte sted at tilbringe tid i det grønne. Uanset om det er sammen med familien, venner eller alene, så indbyder design CLOCKHOUSE ® havehuse med gavl fra Have og Hus bare til en pause.

Vi tilbyder f.eks. forskellige havehuse til salg i vores online shop. CLOCKHOUSE ®-28 er en klassiker, som med sine 4,20x3,20m passer ind i enhver have og bliver et blikfang blandt naboerne. En tykkere vægtykkelse tilbydes af vores model CLOCKHOUSE ® 44 Royal-ISO med 44 cm tykke vægge. Endnu et skridt bedre er CLOCKHOUSE ®-70 Royal ISO-havehus med en vægtykkelse på 70 mm. Dette sommerhus til haven kan bruges hele året rundt og også til overnattende gæster.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?