Havekontorer

Kundebedømmelse 4.8 / 5 (37)

Havekontor: Hvad er det, og hvad skal du passe på i haven skurkontoret?

Du kan godt lide at arbejde hjemmefra, men der er simpelthen ikke plads eller ingen fred i huset? Hvad med et haveskurkontor, hvor du kan arbejde uforstyrret? Dette giver dig afsondrethed og fuldstændig koncentration.

Når du vælger dit havekontor, skal du se på det

  • store vinduesfronter,
  • nok plads til et arbejdsområde
  • og om nødvendigt et område til møder

vær opmærksom. Hvis du kun foretrækker et 1-værelses havehuskontor, kan du også oprette en lille terrasse foran indgangsdøren, som kan bruges som et "mødelokale" om sommeren.

Ud over den perfekte havehyldemodel er indretningen af dit studie også vigtig, så du føler dig virkelig godt tilpas, når du arbejder på havekontoret.

Opsæt havekontoret korrekt: Sådan kan du koncentrere dig i studiet!

Dit havekontor skal bruges som inspirationskilde. Dette giver dig en smule en udfordring, når du opretter, fordi kontoret skal oprettes med fokus på produktivitet og i bedste fald ikke for hyggeligt. Fordi der er en risiko for, at brugen af den som en anden stue vil invitere dig til at slappe af for hurtigt. Med alle møbler eller apparater i dit havekontor skal det være klart genkendeligt eller forsvarligt, at de er vigtige for hverdagens arbejde.

Kontor i haven: Hvordan kan du spare skat med et havekontor?

For at et haveskurkkontor kan blive anerkendt som en undersøgelse af skattekontoret, skal nogle krav være opfyldt. Disse inkluderer:

  • Bevis for, at du virkelig arbejder hjemmefra.
  • Ingen anden arbejdsstation er muligvis tilgængelig under brug.
  • Havebodskontoret skal kunne genkendes som et rum og adskilt fra resten af lejligheden.

Hvis dit studie eller studie bruges midlertidigt (mindst 50 procent af arbejdstiden), kan du kræve brugen af det i din selvangivelse. Hvis du arbejder fuld tid på havekontoret , kan du trække alle omkostningerne .

Sammenlignet med en undersøgelse i huset kan du endda fratrække omkostningerne til køb, opvarmning eller indretning af et havekontor som driftsomkostninger eller reklameomkostninger - fuldt ud. Og det uden at skulle bekymre sig om de nødvendige forretningsaktiver.

Du kan finde mere information om emnet, f.eks. hvilke værktøjer du kan deponere på dit havekontor, i vores artikel: Kolonihavehus som en undersøgelse

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?