Havehuse med tag med ensidig hældning

Kundebedømmelse 5 / 5 (1)

Havehuse med pulttag

Et havehus med et pulttag er moderne og praktisk på samme tid. Den skrånende tagform er et blikfang i haven og kan bruges til at samle regnvand eller smeltevand.

Havehus med pulttag: et moderne look

Det er ikke tilfældigt, at pulttag har sit navn. Taget skråner ligesom spidsen. Den øverste høje tagfletning er tagherren, og bundfamilien, der ligger fladt på havehuset, danner tagskægget. Af denne grund kaldes det pulttaget også et skråt tag. Det lukkede tag har tidligere etableret sig som en tagform til udhus og industrielle installationer, men blev også opdaget af arkitekter i 1990'erne som en moderne tagdækning til hovedbygninger og senere til havehuse og havehuse. Ikke underligt, fordi den karakteristiske skråning giver din havehave et specielt moderne look på grund af asymmetrien. Samtidig er det pulttagene lette at bygge, og ud over det klassiske træ er der også mulighed for at tagdækket er lavet af metal eller plast.

Havehuse med pulttag: fordelene

Hvorvidt et pulttag, gaveltag eller pentag er det rigtige valg til havehuse eller haveskure, afhænger af den fremtidige ejers ønsker. Et pulttag tilbyder følgende fordele:

  • Hældningen på det pulttaget tillader, at smelte- og regnvand løber ud og opsamles bagved.

  • Havehuse med pulttag kan bygges med lav hældning.

  • Du kan også få solpaneler installeret på et havehus med pulttag.

  • Havehuse med pulttag er mere pladsbesparende end modeller med gaveltag og kan også fastgøres til huset med eksempelvis tagryggen

Tip: Havehuse med lukket tag skal altid bygges med tagfladen mod den modsatte side, på denne måde er havehuset beskyttet mod regn, sne og vind.

Dobbelt pulttag

Mens pulttaget er en simpel tagform, giver det mange muligheder for kreativ tilpasning. For eksempel kan to modstående pulttage kombineres til et dobbelt pulttag. Et stort udvalg af dobbelt pulttage er også tilgængelige fra Have og hus. Højdepunktet i dette design er, at den forskudte konstruktion af monopitch-tagene sikrer, at et facadebånd er synligt, hvor et vindue kan placeres.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?