Havehuse med 4x4m udvendige mål

Ingen resultater blev fundet for filteret!
Havehus model Enzo-40 B
Havehus model Enzo-40 B

40 mm

36.689,- kr
- 40
5-kantet havepavillon Maik-40
5-kantet havepavillon Maik-40

41.329,- kr
Fra 24.729,- kr
(3)
- 39
5-Eck Gartenlaube Maik-40 mit Anbau
5-kantet havepavillon Maik-40 med forlængelse

57.899,- kr
Fra 35.529,- kr
(2)
Kundebedømmelse 5 / 5 (3)

Du finde forskellige havehuse til enhver smag hos os. Vi rådgiver dig gerne detaljeret og hjælper dig med at opdage dit nye havehus. Som prikken over i'et leverer vi dit havehus til dit hjem gratis!

Et paradis på 4x4m

Vores populære 4x4m havehuse passer til enhver have! Vi tilbyder havehyldemodeller, der visuelt forbedrer og bruger din have. Takket være mange års erfaring ved vi nøjagtigt, hvad der er vigtigt, når vi bygger et havehus, og vi vil give dig aktiv støtte, f.eks. Med byggetilladelsen. Selvfølgelig leverer vi dit havehus til din hoveddør gratis!

Uendelige design- og anvendelsesmuligheder

En 4x4m havehusmodel giver plads nok til en række møblerings- og brugsmuligheder. Tænk på, om du vil bruge dit havehus som værktøjsskur, hobbyrum, sauna, kontor eller som et sted at slappe af og vælg derudfra tagform og vægtykkelse.

Uanset hvilken stil du vælger - tag dig nok tid til at vælge dit 4x4m havehus! Vi er selvfølgelig glade for at hjælpe dig via e-mail.

Håndværk af høj kvalitet

For fuldt ud at opfylde dine krav fremstiller vi dit havehus i eksklusive produktionsfaciliteter i det nordligste af Europa. Selvfølgelig bruger vi kun førsteklasses nordisk gran til dette. Dette er kendetegnet ved dets særlige robusthed og holdbarhed - når alt kommer til alt, skal du have noget ud af dit 16 kvm havehus så længe som muligt!

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?