Havehuse med udvendige mål på 3x3m

Kundebedømmelse 4.7 / 5 (7)

Det lille hus til enhver have: Så selv 9 kvadratmeter kan blive din helt egen haveoase. Med det særligt populære 3x3m havehus, skaber du plads nok til alle de vigtige ting i din have. Vi hos Have & Hus giver dig mulighed for at købe dit drømmehavshus.

Få kvadratmeter, mange muligheder

Små haver domineres hurtigt af havehuse, der er for store. Derfor har du brug for et lille havehus, der passer ind i dit haveformat. Der giver det nok beskyttet lagerplads uden at tage for meget af det grønne område. Vælg dit havehus' vægtykkelse og tagform, og tilpas dit havehus til din have.

Dette efterlader alle muligheder for havedesign åben for dig. Det 3x3m store havehus tilpasser sig fleksibelt til de eksisterende haveforhold. Vi gør vores bedste, så du til sidst er tilfreds med dit nye havehus.

Et fundament på 9 kvadratmeter til dit havehus er egnet til:

  • Et saunahus i haven
  • Havehuse med 5 hjørner
  • En garage til haveplæneklippere og Co.

Kvalitetstræ fra det fjerne nord

Dit fremtidige havehus vil blive produceret til dig i eksklusive produktionsfaciliteter i Nordeuropa. Det nordiske grantræ er kendetegnet ved sin særlige robusthed og holdbarhed, så din havehave kan hæve sig i haven mod vind og vejr i mange år. 

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?