Havehuse med 70mm vægtykkelse

Træhavehuse og deres fordele

Jo ældre du bliver, jo vigtigere bliver din egen have. Der er brug for meget plads og vedligeholdelse for at give dette grønne rum sin egen form - og på den måde bliver du belønnet med et fremragende og smukt sted. Dette er det bedste sted at tilbringe din fritid og tage en pause. Du kan slappe af i den friske luft og nyde fritiden med din familie eller vennerne. Når haven er så populær, kan du gøre den lidt mere behagelig: helst med et træhavehuse.

Hvilke træhavehuse er der?

Træhavehus med en vægtykkelse på 70 mm kan klare forskellige funktioner i haven. De mindre modeller bruges ofte som værktøjsskur for at holde de vigtigste værktøjer pæne, beskyttede og tæt på hinanden. Du kan også tænke på et større træhavehus som et mindre beboelsesrum i din have, hvor du kan bruge meget tid.

Hos specialforhandlere som Have og hus skelnes træhavehuse ud fra deres vægtykkelse, først derefter spiller egenskaber som gulvareal eller form en rolle. De udvendige vægge kan have en diameter fra 28 til 70 mm, hvilket resulterer i forskellig stabilitet, isolering og prisegenskaber.

Ren arkitektur

Arkitektur er blevet vigtig for træsommerhuse med en vægtykkelse på 70 mm. I dag er det meget mere end fire vægge med et tag over. Der er mini-tehuse, modeller med veranda, terrassetagshuse, forskellige tagformer og glasvarianter. De er mindre replikaer af visse arkitektoniske stilarter, der ellers kun var kendt fra rigtige huse. Have & hus-hjemmesiden giver en oversigt over den aktuelle mangfoldighed i havehuse.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?