Træterrasse sæt RedClass

2.959,- kr

inkl. 25% moms.

T2.6.00092

Leveringstid ca. 3-4 uger

Spørgsmål om produktet?
Træterrasse sæt RedClass
Terrassesættet i høj kvalitet fra Red-Class imponerer med sine meget brede... mere

Terrassesættet i høj kvalitet fra Red-Class imponerer med sine meget brede anvendelsesmuligheder. Sættet kan tilpasses individuelt og nemt til enhver terrasse og kan nemt udvides i størrelse med yderligere sæt. Træet i plankerne og underkonstruktionen imponerer med sin gode holdbarhed. Skruerne er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og er rustfri. Så du kan nyde din terrasse i lang tid.

Enkel montering

Kan tilpasses individuelt

Holdbart træ

Skruer i rustfrit stål

Praktisk - direktelevering til dit hjem

Indhold i sættet:

 • 7 x terrassebrædder af træ á 3 m
 • 4 x 3 m underkonstruktionsbjælker (4,5x7,0 cm)
 • 120 x rustfri stålskruer 5x50mm til træterrassebrædder
 • 20 x rustfri stålskruer 5x70mm til underkonstruktionen

Detaljer om varen:

 • Plankernes længde: 300 cm (pakkeindhold: 3,045 m²)
 • Antal planker/pakke: 7
 • Profilstørrelse: 28 x 145 mm
 • Profil: en side groft rillet, en side høvlet
 • Materiale: Red-Class

Inkluderet i leveringen:

 • 7x planker: 300 cm (pakkeindhold: 3,045 m²); profil: 28 x 145 mm
 • 4x 3 meter underkonstruktion; profil 45 x 7 mm
 • 120 stk. Skruer i rustfrit stål 5 x 50 mm
 • 20 stk. Skruer i rustfrit stål 5 x 70 mm

Enkel montering:

3m² terrassebræt-sættet består af 7 stk. Træterrassebrædder a 3m, 4 stk. Underkonstruktionsbjælker a 3 m, 120 stk. Rustfri stålskruer 5x50 til brædderne og 20 stk. rustfri stålskruer 5x70 til underkonstruktionen. Sættet kan kombineres individuelt med andre sæt af samme træsort for at skabe større terrasser. Terrassesættet er kun egnet til privat brug og må ikke bruges til kommercielle formål. Brug kun terrassesættet som beskrevet i denne vejledning. Ellers kan forkert brug resultere i personskade eller skade på ejendom.

Terrassebrædderne og underkonstruktionsbjælkerne kan skæres til individuelt. Underkonstruktionen danner en ramme med mellemliggende bjælker. Denne ramme justeres og fastgøres til undergulvet med skråninger og afstandsklodser eller f.eks. terrasseplader eller græsplænesten. Plankerne rettes derefter ind og skrues fast til undergulvet. 1.

Undergulvet skal bestå af en tilstrækkelig komprimeret og frostsikker overflade med en svag hældning på 2-3 %. Hvis det er nødvendigt, kan undergulvet også forberedes med en ukrudtsdug. 2.

Underkonstruktionsbjælkerne skæres til og skrues sammen med 5x70 rustfri stålskruer som vist på illustrationen, forbor om nødvendigt. Afstanden mellem de mellemliggende bjælker bør ikke være større end 45-50 cm. Underkonstruktionsrammen er nu justeret på undergulvet med en hældning på støttepunkterne og kan fastgøres med dyvler eller skruer, hvis det er nødvendigt (ikke inkluderet i leveringsomfanget). Støttepunkterne skal være ca. 50-60 cm fra hinanden i længde- og tværretningen. 3.

Sav terrassebrædderne til. Brædderne skal stikke ca. 2-10 cm op over underkonstruktionen i enderne. I længderetningen bør 4 cm ikke overskrides. Skru brædderne sammen med 5x50 skruer i rustfrit stål. Hold en minimumsafstand på 25 mm mellem skruepunkterne og plankernes kantområder for at undgå revner i træet - forbor om nødvendigt. Skru plankerne fast til undergulvet i alle krydsningspunkter. Samleafstanden mellem plankerne skal være 5-8 mm. 4.

Det anbefales at behandle terrassebrædderne med en bejdse eller olie før eller efter monteringen for at beskytte dem bedre mod vejrliget.

Anmeldelser

Kundens mening:
Lignende Produkter

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?