Have og hus garanti

5 års garanti fra en specialist

I 20 år har vi leveret vores havehuse fra specialister med priser for alle. Vi er overbeviste over kvaliteten på vores produkter, og ønsker at du er helt tilfreds med vores kvalitet. Derfor tilbyder vi dig en garanti på op til 5 år på alle vores produkter. Garantien gælder for enhver form for kvalitetsdefekt. Vi tilbagebetaler dig det tilsvarende købsbeløb ekskl. Monterings- og leveringsomkostninger for ethvert produkt i denne kategori.

Hvordan får jeg 5 års garanti for mit havehus?

Mange af vores huse er lavet af træ. Vi elsker træ og kender vores vej rundt om det, som ingen andre på markedet. Vi får det fra bæredygtigt forvaltede skovområder i det nordlige Europa, fordi det er der det bedste nåletræ vokser. Uanset om det er havehuse, værktøjsskure, trægarager, saunahuse eller sauna-tønder, er vores produkter fremstillet i ultramoderne maskiner af kvalificerede specialister.

Træ er et naturligt produkt. Det har hævende og krympende egenskaber, hvorved fugt absorberes og afgives. Denne proces kan føre til ændringer i formen. Der kan dannes revner i træet, i lange tørre perioder, dette er ikke en grund til at klage til os. Alle angivne dimensioner er også omtrentlige dimensioner; Dimensionstolerancer på op til 2% er tilladt med hensyn til produktionsteknologien.

Alle vores havehuse leveres altid i deres naturlige tilstand, medmindre der er en eksplicit henvisning til en farvebehandling på produktsiden. Af produktionsrelaterede årsager og videreudvikling af vores produkter er små afvigelser fra de viste billeder mulige og udgør ikke en grund til klage. Sædvanlige afvigelser med hensyn til farve betragtes heller ikke som en fejl og udløser ikke et garantikrav.

En forudsætning for tildeling af garantien er, at du plejer de leverede og installerede dele korrekt, især olieringen af vinduesbeslagene. Desværre kan klager over døre og vinduer ikke overvejes, hvis de blot er malet på en side, da vrider træet sig betydeligt hurtigere og mere, hvis du maler på den ene side.

Vi håber du nyder dit havehus.

Ønsker du at klage over et produkt? Du kan kontakte os under kontakt.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?