Grillpavilloner og grillkota

Ingen resultater blev fundet for filteret!
- 21
8 Eck Grillpavillon Scandia (9m²)
8-kantet grillpavillon Scandia (9m²)

76.749,- kr
60.899,- kr
(1)

Grill: Behagelig i al slags vejr

I Lappland repræsenterer bygningen "Kohta" det traditionelle hjem for de mennesker, der bor der. I dette land giver det en masse sjov, meget på samme måde som en grill. Ideen kommer fra Skandinavien: hvor vinteren er lang, og solen ikke stiger før sent. Herblev en lille bygning undfanget for længe siden, der er meget mere end en "overdækket grill". Grillen kaldet "grillpavillon" er op til 50 kvadratmeter i Norge eller Sverige og op til fire meter høj i midten af ​​taget, der smalner opad. Det er ikke uden grund, at grillens tagform minder om en pejs: På gulvet nedenunder, midt i den lille bygning, er der en pejs, og taget fungerer også som røgudløb. I Lappland står bygningen "Kohta" for det traditionelle hjem for de mennesker, der bor der. Og her i dette land, som en grillpavillon for stor komfort.

Grill med moderne pejs

En grillpavillon fra have-og-hus sortiment står ikke kun for et let at monteret og stabilt byggesæt, grillpavillonen leveres nemlig også med et komplet grill-pejs-system, der opfylder de højeste krav i enhver henseende. Det integrerede lufttilførselssystem, der er placeret under en bordplade i granit, sikrer at de varmede gløder varer længe, ​​og den højdejusterbare skorsten, Sam Chimney, garanterer at der er tilstrækkelig frisk luft, selv med lukkede døre og vinduer. Med ægte glasvinduer og 60 millimeter tykke runde planker som byggemateriale tilbyder grillen et garanteret varmt og hyggeligt sted, selv i den hårdeste vinter.

Plads til et dusin gæster

Takket være det robuste gulv er en Grillpavillon også godt beskyttet mod kulde i bunden. Grillen i centrum er omgivet af bænke, og afhængigt af hvor tæt gæsterne er på hinanden, er der plads nok til et dusin mennesker - eller endda flere. For dem der ønsker det så traditionelt som muligt, er der ingen hyggelige hynder på træbænkene, men i stedet, rensdyrskindene der er almindelige i det nordlige Skandinavien.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?