Spabade

Ingen resultater blev fundet for filteret!
- 27
Spabad - Badekar - Runde 2
Spabad - Badekar - Runde 2

19.279,- kr
Fra 14.069,- kr
- 29
Spabad - Badekar - Ovalt
Spabad - Badekar - Ovalt

18.019,- kr
Fra 12.869,- kr
- 27
Spabad - Badekar - Runde 1
Spabad - Badekar - Runde 1

20.609,- kr
Fra 15.039,- kr
- 27
Kundebedømmelse 5 / 5 (1)

Badekar til dit personlige velbefindende

Spabade er gavnlige for dit eget helbred. Karene er lavet af grantræ. Granens aroma har en afslappende virkning og hjælper dig med at slukke efter en travl dag. Badning i karret er et must for enhver wellness-fan.

Oprindelsen til udtrykket "boblebad"

Udtrykket "badekar" eller "kar" kommer fra det gammelt højtyske ord "zuo-amber". Det var en spand med håndtag på to sider. I den tysktalende verden kaldes boblebadet også "badetønde", "boblebad" eller "badekar".

I Skandinavien har boblebad en tradition, der går tusinder af år tilbage. Dybest set betyder det en trætønde, der er fyldt med vand og giver plads til op til seks personer. Vandet i det opvarmes derefter ved hjælp af en lille ovn. Dette gør boblebadet til dit helt eget personlige udendørs badekar: badesjov garanteret for hele familien!

Badekar kan også bruges om vinteren

Den store fordel ved et boblebad er, at det også kan bruges i koldere temperaturer, og du behøver ikke gå uden bad udenfor om vinteren. Derudover er det billigere at købe end en pool og har også betydeligt lavere driftsomkostninger.

Spørgsmål om boblebad & amp; Co? - Vi hjælper gerne!

Hvis du har spørgsmål om vores badekar, står vi til din rådighed. Du kan kontakte os enten via email: kontakt@have-og-hus.dk