Pool filterpakke

4.649,- kr

inkl. 25% moms.

K1.6.00794

Leveringstid ca. 2 uger

Kan vi hjælpe dig?
Pool filterpakke
For at du kan have glæde af din pool i lang tid, er det ekstremt vigtigt at pleje og rengøre... mere

For at du kan have glæde af din pool i lang tid, er det ekstremt vigtigt at pleje og rengøre poolen, men også vandet. Med vores filterpakke kan du sikre, at vandet altid bliver renset. Pakken består af et sandfiltersystem med poolpumpe, en skimmer med bred munding og indløbsmundstykke, det nødvendige slangesystem og kvartssand til filteret. Sandfilteranlægget består af en filtertank med en diameter på 30 cm, en tilslutningsslange og en pumpe. Pumpekapaciteten er 12 m³/h ved normal drift og 4,5 m³/h ved filterdrift. Den maksimale gennemstrømningshastighed er 12.000 liter/time. Den brede skummer er lavet af hvidt plastik og suger vandet med bladene eller lignende. Snavset opsamles i en opsamlingskurv, og vandet transporteres til filtersystemet gennem tilslutningsslangen. Den medfølgende slangepakke indeholder tilslutningsslanger fra skimmeren til pumpen, fra pumpen til sandfilteret og fra sandfilteret tilbage til indløbsdysen. Slangen kan deles for hver 1,1 m og leveres med fire slangeklemmer. Kvartsandet fyldes i filterskålen og renser vandet. Den er ildtørret og har en kornstørrelse på 0,4 til 0,8 mm. Vandet filtreres kontinuerligt og langsomt af sandfiltersystemet. Dette fører til en meget høj vandkvalitet. Pumpen er tilsluttet via en 230V-tilslutning. Hold din pool ren med filterparket.

  • Udvendig dimension bredde: 46,5 cm
  • Udvendig dimension højde: 86 cm
  • Udvendig dimension dybde: 89 cm

Illustrationer kan indeholde tilbehør og dekorativt materiale, som ikke er inkluderet i det sædvanlige leveringsomfang. Alle mål er omtrentlige.

Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Kundens mening:

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi er glade for at vi nu kan tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan desværre ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?