Outletvarer

Kundebedømmelse 5 / 5 (1)

Vi sælger vores luksushuse udelukkende i 1A-kvalitet.

Huse, der ikke opfylder denne standard, sælges til en stærkt nedsat pris som B-varer.

Det kan f.eks. være huse, der er blevet beskadiget under transporten, eller huse fra 2016-bestanden. Skaderne varierer fra blot at være lidt ældre til mere alvorlige skader på (ødelagte) planker, vinduer, døre osv.

Vi kan ikke registrere alle skader i detaljer. Vi beder derfor om forståelse for, at vi ikke har nogen fotos af husene og ikke kan give oplysninger om skaderne i kundeservice. Varerne er også udelukket fra garanti, garanti, annullering, reklamation eller ombytning.

På en måde køber du en gris i en sylte. På den anden side er varen nedsat med op til 50 % (i forhold til den allerede nedsatte pris). Det betyder, at du køber huset til en pris, der er lavere end den rent materielle værdi.

Vi mener, at dette er en god mulighed for en motiveret gør-det-selv-arbejder til at købe et smukt havehus til en - afhængigt af skaderne - mere eller mindre billig pris.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?