Markise under tagbredde 650 cm bredde 650 cm fald 150 cm

46.679,- kr

inkl. 25% moms.

G1.6.00564.0

Leveringstid ca. 8-10 Wochen

Kan vi hjælpe dig?
RAL 7016 antracit (struktureret maling)
RAL 9016 hvid
Markise under tagbredde 650 cm bredde 650 cm fald 150 cm
Dette elektriske markisesystem til overdækning af terrassen imponerer med et attraktivt... mere

Dette elektriske markisesystem til overdækning af terrassen imponerer med et attraktivt pris/ydelsesforhold.

TRACFIX.879 er også specielt udviklet til store glasoverflader, er let at betjene og forsvinder hurtigt og diskret i sin kassette, når du foretrækker at nyde solen rent. Den kraftige stofaksel sikrer en høj stabilitet og optimal opvikling af markisestoffet, selv ved store flader.

Den smukt formede runde aluminiumskassette er pulverlakeret og giver optimal beskyttelse af den indrullede markisestof mod vejrliget. Et særligt modspændingssystem sikrer optimal spænding af stoffet, når markisen er fuldt udfoldet. Alle konstruktionselementer er vedligeholdelsesfrie og korrosionsbeskyttede. TRACFIX-systemet sikrer sikker sidestofstyring og unik skygge på hele overfladen. Opmærksomhed: Bestående af 2 markiser med en bredde på 300 cm og en bredde på 350 cm. Ikke egnet til vægmontering. Markisen er monteret under taget på terrassen.

TRACFIX.879 har en maksimal bredde på 600 cm og et fald på 400 cm. Der kan dog også monteres flere markiser ved siden af hinanden uden mellemrum. Så du kan også kun delvis skygge dit tag, hvis du ønsker det. Inkl. elektrisk motor, som kan betjenes med en vægkontakt (vægkontakt ikke inkluderet). Når du bestiller, skal du i kommentarfeltet i slutningen af bestillingsprocessen angive, om motoren skal monteres til venstre eller højre. Priserne er baseret på en standardkassette i farverne RAL 9016 (hvid), RAL 9001 (cremehvid) og RAL 7016 (antracitstruktur).

RAL-farve efter anmodning (Angiv venligst hvilket stofnummer der kræves i kommentarfeltet i slutningen af bestillingsprocessen, når du bestiller). <prøvevalg>>>

Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Kundens mening:

Vælg venligst dit land og sprog:

Valget af landhjemmeside kan påvirke forskellige faktorer såsom pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?