Markise under tagbredde 600 cm bredde 600 cm fald 400 cm

38.409,- kr

inkl. 25% moms.

G1.6.00333.0

Leveringstid ca. 8-10 Wochen

Markise under tagbredde 600 cm bredde 600 cm fald 400 cm
38.409,- kr
Kan vi hjælpe dig?
RAL 7016 antracit (struktureret maling)
RAL 9016 hvid
Markise under tagbredde 600 cm bredde 600 cm fald 400 cm
Dette elektriske markisesystem til overdækning af terrassen imponerer med et attraktivt... mere

Dette elektriske markisesystem til overdækning af terrassen imponerer med et attraktivt pris/ydelsesforhold.

TRACFIX.879 er også specielt udviklet til store glasoverflader, er let at betjene og forsvinder hurtigt og diskret i sin kassette, når du foretrækker at nyde solen rent. Den kraftige stofaksel sikrer en høj stabilitet og optimal opvikling af markisestoffet, selv ved store flader.

Den smukt formede runde aluminiumskassette er pulverlakeret og giver optimal beskyttelse af den indrullede markisestof mod vejrligets påvirkninger. Et særligt modspændingssystem sikrer optimal spænding af stoffet, når markisen er fuldt udfoldet. Alle konstruktionselementer er vedligeholdelsesfrie og korrosionsbeskyttede. TRACFIX-systemet sikrer en sikker sidestofstyring og en unik skygge på hele overfladen. Ikke egnet til vægmontering. Markisen er monteret under taget på terrassen.

Den maksimale bredde på TRACFIX.879 er 600 cm med et udhæng på 400 cm. Der kan dog også monteres flere markiser ved siden af hinanden uden mellemrum. Så du kan også kun delvis skygge dit tag, hvis du ønsker det. Inkl. elektrisk motor, som kan betjenes med en vægkontakt (vægkontakt ikke inkluderet). Når du bestiller, skal du i kommentarfeltet i slutningen af bestillingsprocessen angive, om motoren skal monteres til venstre eller højre. Priserne er baseret på en standardkassette i farverne RAL 9016 (hvid), RAL 9001 (cremehvid) og RAL 7016 (antracitstruktur).

RAL-farve efter anmodning (Angiv venligst hvilket stofnummer der kræves i kommentarfeltet i slutningen af bestillingsprocessen, når du bestiller). <prøvevalg>>>

Anmeldelser

Kundens mening:

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi er glade for allerede nu, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan desværre ikke tilbyde international forsendelse

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?