Markise under tag bredde 700 cm fald 150 cm

Denne vare er i øjeblikket ikke tilgængelig!
47.509,- kr

inkl. 25% moms.

G1.6.00570.0
Kan vi hjælpe dig?
Markise under tag bredde 700 cm fald 150 cm
Dette elektriske markisesystem til overdækning af terrassen imponerer med et attraktivt... mere

Dette elektriske markisesystem til overdækning af terrassen imponerer med et attraktivt pris/ydelsesforhold.

TRACFIX.879 er også specielt udviklet til store glasoverflader, er let at betjene og forsvinder hurtigt og diskret i sin kassette, når du foretrækker at nyde solen rent. Den kraftige stofaksel sikrer en høj stabilitet og optimal opvikling af markisestoffet, selv ved store flader.

Den smukt formede runde aluminiumskassette er pulverlakeret og giver optimal beskyttelse af den indrullede markisestof mod vejrligets påvirkninger. Et særligt modspændingssystem sikrer optimal spænding af stoffet, når markisen er fuldt udfoldet. Alle konstruktionselementer er vedligeholdelsesfrie og korrosionsbeskyttede. TRACFIX-systemet sikrer sikker sidestofstyring og unik skygge på hele overfladen. Opmærksomhed: Består af 2 markiser med en bredde på 350 cm. Ikke egnet til vægmontering. Markisen er monteret under taget på terrassen.

TRACFIX.879 har en maksimal bredde på 600 cm og et fald på 400 cm. Der kan dog også monteres flere markiser ved siden af hinanden uden mellemrum. Så du kan også kun delvis skygge dit tag, hvis du ønsker det. Inkl. elektrisk motor, som kan betjenes med en vægkontakt (vægkontakt ikke inkluderet). Når du bestiller, skal du i kommentarfeltet i slutningen af bestillingsprocessen angive, om motoren skal monteres til venstre eller højre. Priserne er baseret på en standardkassette i farverne RAL 9016 (hvid), RAL 9001 (cremehvid) og RAL 7016 (antracitstruktur).

RAL-farve efter anmodning (Angiv venligst hvilket stofnummer der kræves i kommentarfeltet i slutningen af bestillingsprocessen, når du bestiller). <prøvevalg>>>

Anmeldelser

Kundens mening:

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi er glade for allerede nu, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan desværre ikke tilbyde international forsendelse

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?