Ingen resultater blev fundet for filteret!

En tagrende er også meget nyttig til et havehus, den beskytter din havehus mod regnvand, der løber ned og samler værdifuldt vandingsvand til dine blomster og planter. Vores tagrendesæt indeholder allerede hele monteringsmaterialet og er nemme at samle selv af en lægmand takket være et simpelt monteringssystem og gode monteringsanvisninger.

Tagrender

Tagrender sikrer, at regnvand drænes væk, og at din havebod forbliver beskyttet mod skadeligt stænkvand. Afhængig af den tilsigtede anvendelse, f.eks. Til et firkantet tag eller et sadeltag, er tagrenderne lavet af plast eller metal. Vi tilbyder forskellige tagrendesæt med forskellige længder og tværsnit lavet af metal og plast. Det nødvendige materiale til samling er inkluderet.

Tagrender: Beskyttelse mod stænkvand

Tagrender beskytter havehuset mod vandskader på væggene og fundamentet. Især sommerhusets træstammer er beskyttet af en professionelt installeret tagrender. Skimmelsvamp og rådne har ingen chance og kan ikke angribe haven pavillonen. Regnvandet kan også fanges gennem en tagrender og samles i en regnløb ved hjælp af nedrøret. Der er tonsvis med et volumen på 100 til maksimalt 250 liter.
I middelalderen blev de første tagrender mejset af sten eller formet af mursten. Heldigvis er du meget længere i disse dage. Vores tagrender af metal eller plast kan endda fastgøres meget let ved hjælp af kliksystemet uden behov for tidskrævende skruer eller lodning.

Metal eller plastik?

Uanset om du vælger en tagrende lavet af metal eller plast, afhænger det primært af anskaffelsesomkostningerne, kravene til tagrendenes levetid og din egen æstetiske følsomhed. Tagrender af plast eller metal er særligt velegnede til havehuset. Med undtagelse af de ottekantede tage tilbyder vi tagrender af metal og plast til alle tage (pentage, skrå tag og firkantede tage). Renderne fås i forskellige længder, plastrendene tilbydes i sort, hvid og grå, metalrendene kun i mørkegrå. Inden du køber en tagrender, skal du derfor altid tænke grundigt over, hvordan haveboden skal males, og hvilken farve der kan matche det overordnede koncept.

 

Render af plast:

  • Blødgøringsfrit polyvinylchlorid: flammehæmmende
  • Brudsikker
  • UV-resistent
  • Stødsikker
  • Akrylbeskyttende lag: høj farveegenskab
  • Billigere end metalrender

Metalrender

  • Holdbar takket være varmforzinket stål
  • Topcoat overfladebelægning: snavsafvisende
  • Klassisk mørkegrå