Fritidshuse

Ingen resultater blev fundet for filteret!

Fritidshus: Hvad er det?

Fritidshuse er som regel et større træhavehuse, der tilbyder meget mere plads end et klassisk havehus. Afhængigt af huset har disse endda en overdækket terrasse, en anden sal eller i det mindste en hems, som meget nemt kan benyttes  til en overnatning for gæster eller som en mulighed for at nyde din sommerhave i fritiden.

Hvad skal du passe på? Byggetilladelse, elektricitet og vand til fritidshuse

Afhængigt af størrelsen og andre faktorer kan en byggetilladelse være nødvendig for dit fritidshus og hvis du bruger huset hele året rundt, skal du for eksempel også henvises til emnet  Lægning af elektricitet og vandtilslutning.

Køb af fritidshuse fra Have & Hus: Hvilke modeller er der?

Ikke alle fritidshuse er ens, eftersom sortimentet af produkter er meget stort blandt træ-fritidshuse. For det "mindre" budget findes have-og-fritidshuset Arizona, og have-og-fritidshuset Carroz for lidt mere plads og luksus, der ville være have-og-fritidshus Kelkheim-90 premium dog også være en mulighed.

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi har bemærket, at du er fra et andet land. Ønsker du at skifte til dit lands webshop? Vi er glade for, at kunne tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?