Havepavilloner

Ingen resultater blev fundet for filteret!
- 29
in ca. 14 Tagen geliefert
Pavilion pool
Pavilion pool

22.429,- kr
16.019,- kr
- 23
- 23
in ca. 14 Tagen geliefert
Gartenpavillon Modell Rügen mit vier Fenstern
Havepavillon model Rügen med fire vinduer

83.159,- kr
Fra 63.969,- kr
(1)
- 21
Gartenpavillon Sumatra-44 ISO mit großer Falttür
Havepavillon Sumatra-44 ISO med stor foldedør

85.219,- kr
Fra 67.099,- kr
(2)
- 23
Gartenpavillon Borneo-44 ISO mit großer Falttür
Havepavillon Borneo-44 ISO med stor foldedør

71.649,- kr
Fra 55.109,- kr
(1)
- 23
Gartenpavillon Katrin-34 mit 7 Fenstern
Havepavillon Katrin-34 med 7 vinduer

63.129,- kr
Fra 48.559,- kr

Havepavillon - åben eller lukket?

Vores havepaviljoner tilbydes med et åbent, delvist overdækket og lukket design: Mens en åben model kun hviler taget på træstolper, i delvis overdækkede pavilloner er den nedre del af vægoverfladen "overdækket". Havepavilloner, der er bygget ved hjælp af en lukket byggemetode, har også sidevægge, for at der stadig kan trænge nok lys ind, er der store vinduesfronter på sidevæggene, og dørene er glaserede. Havepaviljoner adskiller sig fra andre havehuse primært i deres brug.

Åbne træpaviljoner er særligt velegnede til hyggelige sammenkomster om sommeren. For at kunne bruge træhavepavillonen om foråret eller efteråret, anbefales det at bruge en model med vinduer og døre. Hos Have & Hus finder du et stort udvalg af havehuse og lukkede og åbne træhavepavilloner.

Oprindelsen til ordet "havepavillon" afslører, at dette er et sted, hvor du skal have det godt og nyde livet. Udtrykket pavillon er afledt af det latinske ord "papillio", som kan oversættes som "lysttelt". Selv i baroktiden kunne adelen nyde at bruge deres fritid i sådanne oaser af velvære. Ikke underligt, for en pavillon giver skygge og slipper lys ind samtidig.

Med deres åbne design tilbyder lysthusene beskyttelse mod sol og regn og giver samtidig luft nok. Et lysthus er en lille bygning med åbne sidevægge lavet af støbejern eller træ. Havne er virkelige rummirakler. Selvom et lille havebod ikke længere passer i haven eller på ejendommen, er der stadig plads til et havepavillon. Moderne lysthus, som de også tilbydes af Have & Hus, har to lukkede vægge og to åbne. Dette gør det muligt at sidde relativt beskyttet og alligevel luftig. Havepavilloner kommer i en firkantet, femkantet eller sekskantet form og med et fladt tag eller med et spidst tag.

Massivt træ er det ideelle materiale til haven pavilloner og havepavillon. Havepavillonen har mistet sin tidligere runde form. Tømmerkonstruktionen tillader andre grundplaner, såsom den regelmæssige sekskant af en bikage, som er sikrere og mere stabil end en rund bygning. Anvendelsen af træ og bjælker af høj kvalitet, når man bygger et lysthus eller en pavillon, garanterer en lang levetid. For at træpavillonen er beskyttet mod storme og dårligt vejr, anbefales det at placere den på et fundament og forankre den i jorden. Du kan beskytte træet mod vejret ved at behandle det regelmæssigt med en træbeskyttelsesmaling.

Afhængigt af om du vil lave din pavillon på terrassen eller oprette den på græsplænen, er der forskellige krav for at oprette pavillonen på din ejendom: Hvis du vil oprette havepavillonen på plænen, skal du har brug for et fundament, der understøtter din have pavillon er garanteret til at stå fast på en plan overflade. På en terrasse er fundamentet normalt allerede tilgængeligt i form af plader eller sten, så du kan begynde at bygge din pavillon med det samme med fundamentet eller bundtræet.

Hvis du ikke har grundlaget for din havepavillon, finder du en guide til dig selv made fundament løsninger også illustrative byggeri historier af ejere af havepavilloner .

For en sikker konstruktion og forankring af din havepavillon giver GartenHaus GmbH dig alle de byggematerialer, du har brug for for at beskytte din pavillon mod fugt og storme med et monterings- og fastgørelsessæt. 

Havne og pavilloner bruges ikke som værktøjsskure, men snarere til at sidde behageligt sammen med venner og familie. Hvis du har brug for plads til ekstra lagerplads, Have & Hus tilbyder Model Maik et femkantet havepavillon med tilhørende opbevaringsrum. En havepavillon eller en arbor er ideelle steder at oprette særligt værdifulde havemøbler, fordi de er beskyttet mod regn, men også mod UV-stråler, hvilket kan føre til falmning. Så du føler dig helt rolig i din havepavillon, har vi yderligere tip til dig:

  • Opstil altid havepaviljoner og lysthus i henhold til solens gang, så solen bliver varm om foråret og efteråret.
  • Du kan gøre din havepavillon endnu mere romantisk ved at trække prydplanter op til stolperne som vinstokke.
  • I tilfælde af åbne havepaviljoner er det fornuftigt at bygge en lille hæk af stedsegrønne planter på den ene side af pavillonen, hvilket giver stedet lidt hygge og fungerer som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger og beskyttelse mod vinden.