Harvia skorsten i rustfrit stål

6.539,- kr

inkl. 25% moms.

T2.6.00058

Leveringstid ca. 3-5 Wochen

Harvia skorsten i rustfrit stål
Harvia skorsten i rustfrit stål - en elegant skorstensløsning. Harvia-skorstenen i rustfrit... mere

Harvia skorsten i rustfrit stål - en elegant skorstensløsning.
Harvia-skorstenen i rustfrit stål er en elegant skorstensløsning, der er nem at installere. Skorstenen i rustfrit stål kan modstå store temperaturændringer og er primært beregnet til saunaovne med brændeovne, mindre pejsemodeller og brændeovne i fritstående saunahuse.

Standardleveringen af en skorsten i rustfrit stål omfatter en 1,5 m lang skorsten i rustfrit stål og en tilbehørskasse med 1,0 m uisoleret brændeovnsrør, regnhætte, gummiregnkrave med monteringssæt, stålkrave til loftgennemføring og gennemgangsisolering med beskyttelseskappe. Skorstenen i rustfrit stål kan nemt forlænges med ekstra dele på 0,5 m og 1,0 m længde. Takket være en intelligent mekanisme kan de ekstra dele drejes ind i hinanden, og takket være rillerne i røret kan brændeovnsrørene fastgøres i hinanden. Dette forhindrer bevægelser forårsaget af temperatursvingninger. Indendørs kan den ædle skorsten monteres op til 3 meter uden støtte og udendørs tilsvarende 2 meter.

Den nominelle temperatur af røggasserne fra pejsen, der er tilsluttet Harvia-skorstenen i rustfrit stål, må højst være 600 ºC. Den ydre diameter på skorstenen i rustfrit stål er 220 mm, og diameteren på røgrøret er 115 mm. Sikkerhedsafstanden mellem skorstenen i rustfrit stål og brændbare materialer er 100 mm. Harvia-skorstenen i rustfrit stål er CE-mærket. Det betyder, at produktet opfylder de internationale krav til brandsikkerhed og sikkerhed i brug. Skorstenen i rustfrit stål er modstandsdygtig over for sodbrande.

Det er vigtigt at følge brugs- og installationsvejledningen for skorstenen i rustfrit stål og den tilhørende brændeovn.

Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Kundens mening:

Vælg venligst dit land og sprog:

Vi er glade for at vi nu kan tilbyde dig vores Have & Hus-produkter i mange forskellige lande. Bemærk dog, at pris, forsendelsesmuligheder og tilgængelighed kan variere fra land til land. Vi kan desværre ikke tilbyde international forsendelse.

Bemærk

Denne kategori er ikke tilgængelig i dette land.

Dette produkt er ikke tilgængeligt i dette land.

Når du forlader siden, bliver indkøbskurven tømt og notesblokken slettet.

Når du forlader siden, slettes notesblokken.

Ønsker du stadig at fortsætte?